Sermec27 Aslanannesiayse benim oğlumda hiç rüyama gelmiyor ilk göz agrım Beratım bana anneliği ilk kez tattıran meleğim ❤️🌸
Faddi54 HappyMom 12 yıl sonra İlk defa gerçekten anneler günümüz kutlu olsun çok farklı bir duygu imiş Allah’ım Kimsenin kucağını boş bırakmasın son 17 gün 😍🤲🏻
Hatice35 HappyMom teşekkür ederim Happy Mom 🌹Rabbim bu duyguyu istiyen herkese nasip etsin Güzel Anneler anneler gününüz kutlu olsun 😍
Ayse71 Teşekkürler Happy Mom tüm annelerin anneler günü kutlu olsun Rabbim bu güzel duygu bütün isteyen arayan kardeşlerimizede nasip etsin 🤲🏻❤️🤰🏻
Gamzebrk Tüm anne adaylarının , anneliği tadan anneler ve bize herzaman destek olan annelerimizin anneler günü kutlu olsun ♥️ 🌼
Anne36 HappyMom teşekkür ederiz😍😍 . Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun evlatlarımızı hayırlı bir şekilde sağlıklı olma dileğiyle kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim😍😍💐💐🌹🌹🌷🌷🎉🎊
06incimmm HappyMom sevgili anneler anneler gününüz kutlu olsun sağlıklı ca bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin yüce Allah’ım 😘😘🥰🥰🥰
Edanr11 HappyMom anneler günümüz kutlu olsun inşallah evlatlarımızı sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin allahım 🤲🤲❤️🌸🌸
Fatos_teke46 beybisi26 bnmde kardeşim kutladı kuzenlerim kutladı bu adamlar niye böyleyse 😁😁😂 hemen uyudu kalktı kutlamadi bile
beybisi26 Fatos_teke46 hahaha 😂 ilk bebek heralde bebe daha karnımda diye çok idrak edemedi 😀😀😀 neyse şimdilik bişi demiyorum seneye kutlamazsa bozuk atacam