Esrabgrck HappyMom bebeğinin kokusuyla okuyanlar ve bebeğine kavuşmak için gün sayan bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun ❤️ Teşekkürler #HappyMom 🥺
Mom54544 Minikturtageliyor Hemen aradım cirkeflik yaptım dedim anneler günü oldu bak bacım msj atti senden de önce falan dedim hala kandil bugün yarın anneler günü yat uyu hayatım belki bisiler olur falan diyo 😂😂 ben sabırsız mışım beklemeyi bilmiyomusum 🤭 evet biraz öyleyim ama olacaksa olcak bekleme huyum asla yok 😏
Mom54544 Minikturtageliyor Yapmaz kız bu günleri sevmez onun için sadece doğum günlerimiz ve evlenme yıldönümümüz vardır sıradan gelir bu günler herkes kutluyo diye 😂
Minikturtageliyor Mom54544 haklı aslında bende sevmem çiçekmiş şuymuş buymuş 😂 ama insan ağızdan kuru bir cümle bekliyor 😂
Mom54544 Minikturtageliyor Yani bide hamileyiz yani nazlı olmamız lazım 😂 eşim geçen kendi ağzıyla dedi nasıl hamilesin sen hiç naz yapmıyosun anca yemek yiyosun belirti olarak diye 😂😂şok oldum dedim niye öyle mi olayım yani habire trip atayim biseyler isteyeyim yani kısaca burnundan getireyim istersen dedim güldü yapamazsın ki diye gerçekten yapamam benlik değil o işler 😅
Mucizemm0101 HappyMom teşekkür ederiz 🥰 çok istedim anneler gününden önce olsun bari yerinceğimi biliyordum çok şükür verdi Rabbim 10+4 haftalığım 🥰 Rabbim evlat isteyip hakedecek herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah 💜
_ccrnn98_ Sizd HappyMom sizlerinde anneler günü kutlu olsun cok teşekkürler 🤲🥰🥰 iyiki varsınız #happymomailesi
Aslanannesiayse HappyMom benim meleğim rüyama gelse keşke bugün "ama biz ona kardeş yaptık diye onu unuttuk sanmasın o bizim yürek yangınımız Annen seni çok seviyor Alp’im 💜
Sermec27 Aslanannesiayse benim oğlumda hiç rüyama gelmiyor ilk göz agrım Beratım bana anneliği ilk kez tattıran meleğim ❤️🌸
kuyucadisi_liva Aslanannesiayse Bende bu sabaha karsi gordum meleklerimi benim anneler gunu hediyemde bu oldu galiba.Gerci suan tekrar hamileyim bende onun varligi da yetiyor cok sukur.Rabbim hem kaybimiz icin sabir versin hem de yeniden anne olucagimiz icin bize yarim kalan heycanimizi hislerimizi yasamayi nasip etsin insallah .
tirtilinannesii Anne olan,anne olmak için gün sayan ve anne olabilmek için çabalayan uğraşan içinde annelik duygusunu yaşayan herkesin anneler günü kutlu olsun Rabbim bu mübarek gecede herkesin ne dileği duası varsa nasip etsin inşALLAH ❣️Bizler güçlüyüz 😊
Menekseyorulmaz tirtilinannesii 🌺🌺 en güzel dua ve temenni. Çok güzel bir anneler günü kutlayışı 😍 Allah sizden razı olsun sizinde anneler gününüz kutlu olsun 😌 Not :(eşimden sonra diyim alinmasin beyefendi 🥰🥰 o çok güzel kutladı çünkü 🤍🤍)
beybisi26 Fatos_teke46 Benim de ilk kutlayan eşimin kuzeni oldu. 😂 kendisi uyudu hemen söyledim ne kuzenler var dedim uyku sersemi kutladı geri uyudu
Fatos_teke46 beybisi26 bnmde kardeşim kutladı kuzenlerim kutladı bu adamlar niye böyleyse 😁😁😂 hemen uyudu kalktı kutlamadi bile