HappyMom Canımız annelerimiz, Anneler Gününüz kutlu olsun! 💜 Anneler, anne adayları ve yüreği annelik sevgisiyle dolu tüm kadınlar, dünya sizinle güzel.🥰 Bugüne özel hazırladığımız blog yazımıza linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. 💜 https://www.mutluanneleriz.com/2021/05/09/anneler-gunu-ozel-yazisi-anne-olunca-anlarsin/
Cicilibicili HappyMom karnında taşıyan, bir bebek sahibi olmak isteyip aklında taşıyan, kaybını yüreğinde taşıyan tüm kadınların günü bugün. Günümüz kutlu olsun güzel anneler 🥰
Mom54544 Minikturtageliyor Kız eşler öküz odun kalas daha saysam mı bilemedim 😂 en yakın arkadaşım dert ortağım bacısız ız ikimizde bir birbirimize bacı olduk resmen o kutladı şimdi canım benim ya göz yaşım pıt geldi 😍 bizimkide anca gelmiş eve dinleniyorum diye msj atıyo paşam 😏
Minikturtageliyor Fatos_teke46 bende yarına saklıyorum gözyaşlarımı 🥺 telefondan gizlice işler yapıyordu umarım güzel şeyler bekliyordur 🤩
beybisi26 Fatos_teke46 Benim de ilk kutlayan eşimin kuzeni oldu. 😂 kendisi uyudu hemen söyledim ne kuzenler var dedim uyku sersemi kutladı geri uyudu
Fatos_teke46 Minikturtageliyor ya inşallah 😍😍💖 biz köydeyiz şuan zor ama ister istemez üzülüyor insan 🌝
Minikturtageliyor Fatos_teke46 ilk anneler günüyse daha çok üzülüyor evet 🥺 kutlar ama ya unutmamıştır sende ağlama üzme kendini✨
Fatos_teke46 Minikturtageliyor ewt ilk 🤷🏻♀️ bugün kulagina dürttüm hep anneler günü bak diye napim diyor 😒
Minigim45 Rabbim bu güzel annelik duygusunu bize nasip ettiği için çok şükür iyiki anneyiz anneler günümüz kutlu olsun
Mom54544 Minikturtageliyor Hemen aradım cirkeflik yaptım dedim anneler günü oldu bak bacım msj atti senden de önce falan dedim hala kandil bugün yarın anneler günü yat uyu hayatım belki bisiler olur falan diyo 😂😂 ben sabırsız mışım beklemeyi bilmiyomusum 🤭 evet biraz öyleyim ama olacaksa olcak bekleme huyum asla yok 😏