nursahc neviniko neviniko ya bir sıkıntı yaşamadık ama çok ilgili bulmuyorum doktorumu. Sizin doktorunuz nasıl
neviniko nursahc Mine hanımı çok begendık biz o kadar pozıtıf ve Güler yüzlü ki bayıldık vallahı tavsiye ederim bı kere denemeni zaten devam etmek istersin😍
patuli nursahc bizde 23+2 😊 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, doğum fiyatı hakkında bilginiz varmı acaba
Ezgice0 Esrabgrck Ben de 2 haftaya kadar giricem hayırlısıyla. Detaylının fiyatını bilmiyorum ama doğum ikisi de aynı fiyat 4.200 tl 😇
Esrabgrck Ezgice0 çok teşekkür ederim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah şimdiden çok geçmiş olsun size de 🥰💐
magnolia_ PnrAsl 21 hafta olduk hüsniye sedef binöz e gidiyoruz ayse hanımla odaları yanyana haftalarımızda yakınmış bizim yarın detaylımız var bakalım hayırlısıyla ☺️
PnrAsl magnolia_ benimde p.ertesi kontrolüm var hastanedeyim şimdi 🙈 detaylıya emine hanıma mı gideceksiniz?
EsraEylul24 Asyaayaz1 merhaba bende yarın Asya ya ikili test için gideceğim çok önerdiler orayı sizin görüşünüz nedir
Ervaceylin Gulsah60 sezeryan olucam normalde 24 Eylül doğumum ama sezeyan olucagim için 14 Eylül de olur büyük ihtimal