00_Tugba_00 Tazeeanneee evet ilk karşılaşmada insana biraz soğuk geliyor ama muayenede birbirinizi tanıdıkça öyle olmadığını anlıyorsunuz. Gerçekten çok ilgili bi doktor her detayla ayrı ayrı ilgileniyor ben çok memnunum 😊
ilknrkrkc Gulbeseker34 Akın Varlık’a gidiyorum ben 115tl SGK’lı muayene ücreti. Doğum ücretleride gayet makul.
Aysegul2210 Saziyersin Bende oraya gitmek istiyorum detaylı ultrason varmı randevu nasıl alıyoruz birde ilgi alaka nasıl güvenilir mi
Saziyersin Aysegul2210 detayli malesef tol makinesi olmadigi için ilgilrri guzel randevulu gidiyorsunuz bir iki defa randevulu gidip sonrasında randevu bulamadığınız zaman sabahtan gidince de yardımcı oluyorlar havvagul hanima gidiyorum
Sweethommie BelisMelis41 hangi doktora gidiyorsunuz, ben de orada devam etmeyi düşünüyorum, cumartesi Reyhan Arpacı ya muayene oldum, çok beğendim tavrını muayenesini, inşallah kendisi ile devam edebilirim
Esrabgrck Ezgice0 teşekkür ederim bende inşallah 2 haftaya gireceğim de detaylı ultrason fiyatları ve doğum fiyatları hakkında henüz bi bilgim yok o yüzden sordum 🥰
Ezgice0 Esrabgrck Ben de 2 haftaya kadar giricem hayırlısıyla. Detaylının fiyatını bilmiyorum ama doğum ikisi de aynı fiyat 4.200 tl 😇
Littlespy Melis406 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 bizimki bugün 19+3, sanki zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyor hala 😃