Arifcaninannesi colbayesmanur11 meydana gidiyorum cnm sanmede degil ama kusenlerim ozcan karaya gidiyorlar memnunlarmis
Hafizetosun_ 213347ayse2133 yagmurdogann bende başarı hastanesine gidiyorum 😍 kaç haftalık oldunuz doktorunuz hangisii ❤️
yagmurdogann Hafizetosun_ 26+1 uygulamada ama ultrasyonda 27 gösteriyor 🙈 kenan beye gidiyorum kısmetse agustos 13 gibi dogum sizin kaçıncı haftanız hangi doktordasınız ? 😊🥰🌼
Nesli_bilmem Kozmooneri aa evet az kalmış sizin , kolay doğumlarınız olsun inşallah 🙏🏻 Cinsiyet nedir acaba 😊
Hafizetosun_ Gulsahaydin16 yaa doktorunuz hangisi benim doktorum selime hanım başından beri ona giriyorum şuan 29 haftalık olduk peki ya siz 😍
Gulsahaydin16 Hafizetosun_ benim doktorum çağla hanımdı ama şimdi başka hastaneye geçti. 32 haftalık olduk bizde.. Başarı da olan bir doktorla devam mı etsem yoksa çağla hanımın peşinden mi gitsem diye düşünüyorum 🥺
ozgeyyll Slm-slm aaa öylemi çok sevindim:) bende tavsiye üzerine gitmeye başladım daha yeni şimdilik güzel gidiyor hayırlısıı:))
seymakcan Mrvesengul Seval Sarıaslan a gidiyorum ama geneli hep Fatma hoca daha iyi diyor, ben şimdilik Seval hoca dan memnunum ilk ona denk geldim o yüzden değiştirmek de istemedim sonradan
Nesli_bilmem Kozmooneri 😊 çok güzel benimde hep içimden kız geçmişti hamileliğimi öğrendiğimdeb beri fakat yanlış geçmiş 🙈😊erkek 😊
Hafizetosun_ Gulsahaydin16 5 haftalıkken başladım bende selime hanıma memnunum şuan evime de yakın olduğu için eğer size yakın sa gidin ama az bi vakit kalmış 😥