Gulsahaydin16 yagmurdogann hangi doktora gidiyorsunuz bende hamileliğimin başından beri oraya gidiyorum da doktorum gitti şimdi.. Doktorumun peşinden mi gitsem başarıdan bir doktorla devam mı etsek kararsız kaldım?
Hafizetosun_ Gulsahaydin16 yaa doktorunuz hangisi benim doktorum selime hanım başından beri ona giriyorum şuan 29 haftalık olduk peki ya siz 😍
Faziletsolak Bebeklimm ben 6. Ayımdayım yeni başlayacağım medipol hastanesine burcu aydın boyamaya gitmek istiyorum ama randevu almak çok zor Tuğba hanım da aklımda karar veremedim açıkçası siz kaçıncı aydasınız
Gulbenaydn Faziletsolak Faziletsolak burcu hocayı gözüm kaplı tavsiye ederim 5.ayımdayım çok ilgili güleryüzlü
Bebeklimm Faziletsolak ben 8. Aydayım 3. Hamileliğim ikisini o hastanede yaptım buda orada olur genel olarak doktorları iyi yani hamileliğimin başından beri doktor değişiyorum artık saldım yani 🙃
Nesli_bilmem Kozmooneri aa evet az kalmış sizin , kolay doğumlarınız olsun inşallah 🙏🏻 Cinsiyet nedir acaba 😊
Aysun_27 maviscik77 meltem hocaya gidiyorum ilk gebeliğim de birlikteydik ikinciye de nasip oldu🥰 34 haftalık olduk 🤲 siz hangi doktora gidiyorsunuz
Yakubra Arslanmedine içerikleri değişiyor diye biliyorum ama genellikle doğum öncesi muayene ve tahliller, doğum, özel oda, doğum sonrası bebek muayeneleri dahil bir şekilde toplu ücret ödüyorsun önceden
NAZ-Naz 77Ozge77 sağlıkla doğum olsun inşallah. Ben de Bilgin beye gidiyorum bakalım hayırlısı inşallah..