T1627 Kaderkarakas00 peki herhangi bir sıkıntı olur mu ilk gebeliğim artık buradaki eksiklikle fazlalikla diğer gebelikte aynı hatalar yapılmaz 😌
Gulsahaydin16 Ddk96 hastaneden memnun musunuz acaba? Benim doktorum o hastaneye geçiş yaptı da peşinden gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım…
Pinarkarakaya Gulsahaydin16 benim doktorum da o hastaneye gecis yapti acaba doktorunuz Çağla hanım mı
Gulsahaydin16 Pinarkarakaya evet çağla hanım 🥺 ben kendisinden çok memnundum. Şimdi asyaya mı gitsem peşinden diye düşünüyorum ama başarı hastanesini seviyordum o hastane güzel mi onu bilmiyorum çok kararsızım ne yapıcaz 🤔
Gulcemal Annecik_ Annecik_ peki detayli ultrasyon yaptrdnz mi kac haftaliksinz bilmiyrm ama soruyrm yinede :-)ucret ne acaba yaptrdiysanz eger
Annecik_ Gulcemal yaptırdım 26 haftalık hamileyim yine kendi doktorum yaptı 500 tl ödedim bu arada çok bilgim yok ama sanırım doğum paketi gibi bir şey varmış eğer ilgileniyorsanız araştırın derim
Gulcemal Gulcemal tamam bi arastiriyim cok sagoln kolay dogumlarniz olsn inşallah saglicakla kucaginza alin
Pinarkarakaya Gulsahaydin16 yaa ben de cook memnunum Çagla hanimdan ama hastane konusunda kararsizim. Basari ve asya arasinda bi fark goremiyorum aslinda onemli olan doktor diye dusunuyorum :/
Cimen_1409 Asyaayaz1 bende gazi mahalesınde oturuyorum doktorunuz iyi mı acaba ve muayane ücreti ne kadar ben şuan fizik tedavi hastanesine gidiyorum daha 9 haftalık karar veremedım
Sinemer3n Merveevrem18 gidebilirsen sehir hastanesine basla refakatci de aliyor gebe egitimine katilirsan eger.
Merveevrem18 Sinemer3n şehir hastanesi o kadar uzak ki canım benim oraya gitmem çok zor gata ya doğumumu gata da yapıcam Allah izin verirse inş hem orada da refakatçi alıyorlar ve odaları tek kişilik Şehir hastanesini duydum çok güzelmiş ama çok uzak 🥺