Sesame3 Nesli_bilmem evet ben de aynı hastanede doğum yapacağım Pınar hanıma gidiyorum:) hayırlısıyla alırız insallah bebislerimizi kucağımıza☺️
Gulcemal Gulcemal izmirde olanlara dedim yeniyim de daha pek bilmiyorm bu uygulamayi o yuzden yanls yere yazmis olablrm
Elif2934 Tazeeanneee ben bağcılarda oturuyorum aynı zamanda medicineda çalışıyorum zaten ☺️ Daha çok yeniymiş inşallah rahat ve bulantısız geçirirsin canın ben çok zorlanmıştım
Tazeeanneee Elif2934 inşallah bende gün gün değişiyor bir gün çok iyiysem bir gün kötü bende bağcılarda oturuyorum meydana yakınım yolunuz düşerse beklerim 💜 hastanede mi çalışıyorsunuz belki karşılaşmışızdır
ayseeeeeeee Elif2934 merhabalar ben de güneşlide oturuyorum hastane çalışanıymışsınız doğuma kendi takip ettiğiniz doktor mu giriyor acaba hastanede doğuma gelmeleri icin ekstra ücret mi alınıyor nasıl hastane prensibi
Vildan_02 maviscik77 bende ankara etlik lokman hekime şüheda özsavrana gidioyorum siz hangi doktora gidiyorsunuz
Annecik_ Gulcemal valla hastane güzel lüks doktorumun odasında ultrasonu yanında görevli hemşiresi asla kalabalık değil ve hiç sıra beklemedim ama en en önemlisi ise doktorum Prof.Dr. Mehmet Tunç Canda
Gulcemal Annecik_ Annecik_ peki detayli ultrasyon yaptrdnz mi kac haftaliksinz bilmiyrm ama soruyrm yinede :-)ucret ne acaba yaptrdiysanz eger