Simsim5 Reyhandmrl önerdiğim doktor gerçekten iyidir birde onu deneyin derim muane ücreti var sadece 😌
senem1234 angime merhaba bende Medicalpark maltepeye gidiyorum. Doktorum Mehmet Akif Sargın sizin ki ?
angime senem1234 Benimki Halenur Bozdağ, nasıl memnun musunuz, Akif hocayla ilgili çok güzel şeyler duyuyorum hep
Kimbuanne SerpilEsra çok güzel çok sevindim darısı başıma o zaman.ben odalarını ve dogumhaneyi gördüm çok temiz her şey yepyeni ama bi o kadar çoğu hizmeti zamlanmis maalesef 😓
SerpilEsra Kimbuanne eskisine gore zamlandi 950 tl sezeryan olmustum suan 2.600 olmus ama hakkini veriyorlar diyr dusunuyorum eskisine gore cok cok iyi durumda hastane
toffeenut busraoguzhan ben de şimdilik çok memnunum iletişiminden. İnşallah kazasız belasız o aşamaya gelebiliriz🤗
busraoguzhan toffeenut Gerçekten çok memnun kalıcağın bi doktor ben ilk doğumumdan biliyorum asla sert bi insan değil ve gerçekten çok şefkatli davranıyo o yüzden ikincide de tercihim Tea hoca oldu iyiki var gerçekten 😊 kaç haftalıksınız
Kimbuanne SerpilEsra evet ben de o yönden beğendiğim için doğumu da orada yapmak istiyorum. İkimiz içinde sağlıklı güzel doğumlar diliyorum 😊🙏