SerpilEsra Kimbuanne 2 yil once dogum yaptm simdiki haline gore cok fark var o zaman biraz eskiydi odalari dogumhanesi vs. erken dogum yaptm 29. Haftada dogumdan döndük 33 haftaya kadar dayandim nişanım suyum gelince daha fazla dayanamadik zeynep hoca alicam artik dedi dogum yaptm o sekilde spinal sezeryan oldum cok motive etti beni doktorum ebe cok ilgili cok memnun kaldm dogumda cok destek oldular🥰
Kimbuanne SerpilEsra çok güzel çok sevindim darısı başıma o zaman.ben odalarını ve dogumhaneyi gördüm çok temiz her şey yepyeni ama bi o kadar çoğu hizmeti zamlanmis maalesef 😓
Meryem_ozcelk Ilk doğumun istanbul esencan ama ikinci belli değil istanbul esenyurtta doğa hospital var bilen memnun kalan var mı
Aysn0232 Yunel bende İsmetpaşa dayım hastaneye mesafem var baya yaklaşmış senin inşallah hayırla kucağına alırsın 🥰
Bernie Off bin kusur yorum var,gercekten bi yerden sonra yoruldum arayamadım 😁 belki bana ulasan olur. İst. BAHCELIEVLER MEDICALPARK var mıı😄
Melegim_ ZeynepveMehmet ilk gebeliğim şuanda normal doğum gorunuyo inşallah bı sıkıntı çıkmaz sonlarda ve bende elimden geleni yapicam bakalım gerisi kızıma kalmış şuanda baş geliş 🤗
ZeynepveMehmet Melegim_ hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🥰 ben özele gidiyordum normalde şimdi devlete gitmeyi düşünüyorum. Sizin doğumunuz yakın mı? Benim tek sıkıntım doğum için gittiğimde erkek Dr a denk gelmek. Sırf bu yüzden kontroller için özele gittim. Sağlık personeliyim (ebeyim) . Doğumevinde staj yaptığım zamanlardan az çok prosedürü biliyorum ama pandemiden dolayı ne gibi değişiklikler oldu bilmiyorum. Bu konuda bilginiz var mı?