niss123 Minikturtageliyor yok canım Özlem hanım uzun süredir var doc.Dr. Bizde 25 haftalığız aramızda çok yokmuş inşallah sağlıkla gelirler 😊☺️
Minikturtageliyor niss123 hiç denk gelmedim ☺️ Evet yakın haftalarımız🤩amin canım hepimizin bebekleri inşallah ✨
Gupssse niss123 aynı doktor olması lazım tek doçent özlem hoca ama soyadı gün eryılmaz diyebiliyorum ben de o da doktora gdiyrm
SMMM123 niss123 Ortadoğu Hastanesi’nde doğum yaptım ilk bebeğimi. Hastanenin eski doktorlarından Zeynep hoca eşi tarafından öldürülmüş arkadaşlar oğlumun doktoruydu çok çok üzgünüm
Hafissee Eylulmom1 bende ilk kontrole mozaik e gittim ama cok memnun kalmadım bide cok uzak eve 😁 defne den doktorumdan cok memnunum şeker gibi bir kadın cok ilgili alakalı 😍😍😍 siz hangi doktordasınız mozaikte
Eylulmom1 Hafissee Bu benim 2. gebeliğim düşük olmuştu ilkinde hep Telal Dogruel’e gittim. Şimdi daha bilemiyorum hangisine gitsem
niss123 Minikturtageliyor birde özel değilse birşey sormak istiyorum doğum paketi aldıysanız ne kadar verdiniz acaba doktora göre değişiyormuş sanırım 😅
Minikturtageliyor niss123 doktora göre değiştiğini hiç duymadım 6000 bine denk geldi 2020 de yaptırdığım için, eltim yani @Alyaesmaa yaptırdı onun doğum paketinde 7000 bine denk geldi 2021 de fiyatlar arttığı için 😂
H_Nur_K Seherucr Merhaba Canım memnunmusun hangi doktora gidiyorsun muayene ve doğum ücretini öğrenebilirmiyim 😊
momof3 Buketkucuk 2 doğumum orda oldu 3. De orda olacak insallah 👼🏻 Ben kontrollere Ayşe Erol a gidiyorum kliniğe 🙂
Gulhan16 maviscik77 Çok memnunum ikinci gebeligim birde ameliyat oldum orda her zaman gidiyorum hicbir sorun yaşamadım