Mercimek- Minikturtageliyor Minikturtageliyor bende Orta Doğu Hastanesini düşünüyorum hangi doktoru tercih ettiniz memnun musunuz acaba 🙈
Merve1811 Minikturtageliyor ordan önce Gaziantep de benm doktorumdu ona gidiyordum beni bıraktı gitti çok iyi çok tatlı bi doktor şanslısın bu konuda
Eylulmom1 Hafissee Ben de Hatay’dayim nasıl Defne hastanesinden memnun musunuz. Ben Mozaik hastanesine gidiyorum 😊
Hafissee Eylulmom1 bende ilk kontrole mozaik e gittim ama cok memnun kalmadım bide cok uzak eve 😁 defne den doktorumdan cok memnunum şeker gibi bir kadın cok ilgili alakalı 😍😍😍 siz hangi doktordasınız mozaikte
gokcen-zeynep Eylulmom1 bende defne hastanesine gidiyorum ilk kizimdada hep defneye gittim orda doğum yaptim çok memnunum
Minikturtageliyor niss123 yeni mi gelmiş o doktor ilk kez duydum adını ☺️ Temmuz sonu gibi inşallah 27+1 günlüğüz 🤩 sizin ne zaman ☺️
Elifk Buseylmz bende orayı düşünüyorum hangi domktor memnunmusunuz birde paket ücreti ne kadar acaba?
Melisss35 AhahHbzhz bende kordon hastanesine gidiyorum doktorum fügen hanım sizde mi ona gidiyorsunuz😊
niss123 Minikturtageliyor yok canım Özlem hanım uzun süredir var doc.Dr. Bizde 25 haftalığız aramızda çok yokmuş inşallah sağlıkla gelirler 😊☺️