defneveannesi1 vuslat90 Amin inşallah canim evet normal doğum olacağını söyledi 32 haftamdanberi zaten uzun zamandır bebegim baş aşağı değişmedi peki ya sen
vuslat90 defneveannesi1 bende en son gittiğim de bebeğim makam pozisyonunda idi 21 mayısta kontrolüm var tekrar o zaman doğumu konuşuruz dedi canim çatı muayenesi oldunuz mu?
H_Nur_K Esrafatih_ Merhaba Canım memnunmusun hangi doktora gidiyorsun muayene ve doğum ücretini öğrenebilirmiyim 😊
Elifk maviscik77 bende oarayı düşünüyorum hangi dojtora gidiyosnuz memnumuusnuz birde paket ücreti ne kadar acaba
maviscik77 Elifk çok memnunum ben Elif terziye gidiyorum , Meltem hanımı da çok öneren var , 6250 ye almıştık her şey dahil , hamileliğimin başında almıştık şu an fiyat aynı mı bilmiyorum
Elifk Buseylmz bende orayı düşünüyorum hangi domktor memnunmusunuz birde paket ücreti ne kadar acaba?
Buseylmz Elifk Pr.dr Hatice hanım🙏🏼 Paket ücretini bilmiyorum başka bir hastaneden geçiş yaptım fakat doğum 5400
Kemalinannesi citlenbigim2212 sağ salim kucağınıza alın 🤲ben geç tanıştım başka doktora gidiyordum ama malesef ilk hamileliğim biraz pimpiriğim hayri beylede komşum gidiyordu öyle tanıştım ama gerçekten harika bir insam ilgisi alakası uyguladığı yöntemler yaklaşımı 🥰 33 haftayı geçiyorum ☺️ selçuktan gidiyorum ben
citlenbigim2212 Kemalinannesi inşallah sizde sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız ben henüz doğum ücretlerini konuşmadım sizin bilginiz varmı acaba doğum ücreti ne kadar kendisinde ben erken diye açıkçası sormaya çekindim 🙈😊
gullcannn maviscik77 Doğrudur beni ayın 19 una çağırdı. 34+5 olucam ozamana. Büyük ihtimalle benide ondan sonra sık çağırmaya başlar nstye giriyormusunuz. Birde çatı muayenesi ile ilgili birşey dedimi
Gozde94 Bende yenibosnada oturuyorum özel muaneye gidiyorum doç. Dr. Bulat aytek şık doktorumun ismi doğumumuda taksim acıbademde yapacak 2hafta kaldı
Buseninannesi_21 HavvaMerve Benimki biraz karisik ben ilk Ozan turguta gittim sonra devlete gittim oradan vazgeçip özele geçtim 3 aydir gidiyorum 🤗