maviscik77 gullcannn amiin insallah , beni iftardan sonra çağırdı artık her hafta gidicem nöbetçi doktor bakacak Pazartesi günü 😇
defneveannesi1 vuslat90 işte 34 haftada gittim bu haftadan sonra 1 hafta nst 1 hafta kontrol yapacağız dedi
gullcannn maviscik77 Doğrudur beni ayın 19 una çağırdı. 34+5 olucam ozamana. Büyük ihtimalle benide ondan sonra sık çağırmaya başlar nstye giriyormusunuz. Birde çatı muayenesi ile ilgili birşey dedimi
Zezz Ruyasusam 21 haftalik oldum brnde belki karsilasmisizdir..dogumu yagmur hanimdami yapacaksiniz fiyat sordunuz mu
_gmzee maviscik77 28+3, siz kaç haftalıksınız acaba, hastaneyle görüştünüz mü acaba doğuma gittiğimizde neleri temin ediyorlar süt pompası mama pilates topu vs.. ben 32. Haftada kontrole gidince sorup çantamı ona göre hazırlamayı düşünüyorum
citlenbigim2212 Kemalinannesi bende çok memnunum tavsiye ve uzun araştırmalar sonucu karar verdik eşimle ayrancılardayım ben burdan gidiyorum 11+2 olduk bugün 😊 siz kaç haftalıksınız nerden gidiyorsunuz
Kemalinannesi citlenbigim2212 sağ salim kucağınıza alın 🤲ben geç tanıştım başka doktora gidiyordum ama malesef ilk hamileliğim biraz pimpiriğim hayri beylede komşum gidiyordu öyle tanıştım ama gerçekten harika bir insam ilgisi alakası uyguladığı yöntemler yaklaşımı 🥰 33 haftayı geçiyorum ☺️ selçuktan gidiyorum ben
Ece61 Busra2212 selam canım ne zaman doğum inşAllah fiyatları nedir o hastanede bende araştırıyorum da
defneveannesi1 vuslat90 Amin inşallah canim evet normal doğum olacağını söyledi 32 haftamdanberi zaten uzun zamandır bebegim baş aşağı değişmedi peki ya sen
Deniz95 alininannesiii bende başta fatma hanıma gittim güzel bilgi veriyor ama gerçekten karşında robot konusuyor hissi oluyor sonra yasemin hanıma geçtim ama ona da çok ısınamadım çok övülüyor ama ben sevemedim. Diyorum doktorlarda mı sıkıntı var ben mi beğenemiyorum 😀 önceden eray balcana gidiyordum onu çok seviyordum ama doğumum büyük hastanede olsun tıp merkezi olmasın diye medicineye geçiş yapmıştım
Lavinkusunannesi Tazeeanneee ben oraya gidiyorum ,zaten hastane çalışanıyım. Yasemin Ercan gündemir doktorum çok memnunum
bebistonunannesi Ezgice0 Ezgice0 hangi doktora gidiyorsunuz bizde Konya’ya taşınacağız. Birde doğum fiyatlarını biliyor musunuz ? ☺️