Trkl-tgba Tazeeanneee 750 dediler bana cok fazla geldi 😒 neresi acaba sizin yaptırdıgınız yer bende yaptırsam ama doktor yonlendırmesi gerekiyor dimi
Tazeeanneee Trkl-tgba evet canım doktor yönlendiriyor tea hanım kağıt verdi onu istediler ordan bide randevu alırken beni böyle böyle hastaneden şu doktor yönlendirdi mi sordular. 750de çokmuş gerçekten
Trkl-tgba Tazeeanneee Pahalı gerçekten evet Bende nerde yapıcagımı düşünüp bulana kadar haftam gecıcek bu gidişle yapamıcam ya 😞
Tazeeanneee Trkl-tgba kontrolün var mı canım bu hafta tea hanıma git ister bir kere belki memnun kalır devam edersin hemde oranın kağıdını vs alırsın
Trkl-tgba Tazeeanneee kontrolümede gecen hafta gitmiştim 😞 muayene de 185 tl olmuş Sizin gittiğiniz yerin adı ne peki
Tazeeanneee Trkl-tgba adını hatırlamıyorum ki canım benim muayenem var bu Cumartesi istersen isteyim tea hanımdan adını o yönlendirdi dersin
Tazeeanneee Trkl-tgba sormaktan maraz olmaz heralde arkadaşım gidicek derim söylerse söyler söylemezse eşimede sorarım belki o hatırlar canım
Aysee_35 MelekAlyaM bende bugün gittim gürcan beye.. İnş memnun kalırım.. Ahmet Melih Akyola gittim pişman oldum. İnş gürcan Türkyılmaz iyidir