Tazeeanneee Trkl-tgba amin inşallah canım darısı başına inşallah ben tea hanıma gidiyorum gayet memnunum sen hangisine gidiyosun
Trkl-tgba Tazeeanneee inşallah bende cok kararsız kaldım sibel hanıma gıdıyorum birkere gittim henüz Siz detaylı ultrason yaptırmışmıydınız
Seymaben maviscik77 istanbul sultanbeyli saygı hastanesine giden minnoşlar varmı hangi doktora gidiyorsunuz 🥰
Aysee_35 MelekAlyaM bende bugün gittim gürcan beye.. İnş memnun kalırım.. Ahmet Melih Akyola gittim pişman oldum. İnş gürcan Türkyılmaz iyidir
tospikaskim Dry34 bende Türkiye hastanesine gidiyorum hangi doktor ☺️ ve özel sağlık sigortanız var mı ücretlerinden memnun musunuz
Tazeeanneee Trkl-tgba sibel hanıma hiç gitmedim Derya hanımı çok övüyorlar bende tea hanıma tavsiye üzerine gitmiştim yaptırdım canım doktorum anlaşmalı oldukları bir yere yönlendirmişti orda yaptırdım
Trkl-tgba Tazeeanneee bende yaptırmayı düşünüyordum medicinede fiyat cok fazla oldugu ıcın yaptıramadım orada siz nekadara nerede yaptırdınız acaba
Trkl-tgba Tazeeanneee 750 dediler bana cok fazla geldi 😒 neresi acaba sizin yaptırdıgınız yer bende yaptırsam ama doktor yonlendırmesi gerekiyor dimi