balim1 Betuluzun tabi haklısın ama içini ferah tut. Sonuçta her doğum birbirinden farklı. Belki hiç korktuğun gibi olmayacak. Ben henüz 27 haftalık olduğum için doktor doğumla ilgili birsey söylemiyor. Kız mı erkek mi bu arada 🙈
Betuluzun balim1 Erkek olcak🥰 Valla ben sona yaklaşmadan önce de düşünüyordum bunları kafam da deli sorular hep 😂 Sen daha yenisin. Ilk mı çocuğun mu?
balim1 Betuluzun 😂evet, ben pek bilmiyorum boluyu ama anladığım kadarıyla biraz uzak😂 ben henüz boluyu tam öğrenemedim ya, esim çalışıyor arkadaşım da yok o yüzden evdeyim, hayatı ihtiyaçlarima ulaşabileceğim yerler hariç pek bilmiyorum henüz
Betuluzun balim1 Bende cat pat biliyorum yerlisiyim buranın aslen Ereğli’liyim. Bende aynı sen gibi hiç arkadaş falan yok. Ailem var bi tek annemler o kadar. 😔😂
Filiz116 Aysun1983 merhaba doğum yaptınız sanırım bugün gördügüm bebek sizin olabilir diye düşündüm.gözünüz aydın Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🙏
Aysun1983 Filiz116 Zehra-33- Evet kızlar dün oldu doğumun 15:55′de 😍spiral sezeryan ile oğluma kavuştum ,video bana ait evet 🐰https://instagram.com/stories/ayeridas/2577591743790052904?utm_medium=copy_link
Zehra-33- Filiz116 filiz hanım merhaba bende önümüzdeki perşembe Hüseyin hocada sezeryana gireceğim bana biraz bahsedebilir musunuz doğumunuzdan nasıl geçti ne kadar sürede toparladınız 🌸☺️
Zehra-33- Aysun1983 bugün doğum mu yaptınız Hüseyin bey paylaşım yaptı Aysun diye birini siz geldiniz aklıma
balim1 Betuluzun sen yine şanslı çıktın benden 😂 benim eşim buralı, kaynanam ve gorumceme birlikte yaşıyoruz. Onlar haricinde hiçbir akrabamız yok sayılır burada. Eşimin kendi çevresi var ama benim maalesef hiç yok 😅
Betuluzun balim1 Görümden bekar sanırım. Eşinin iş sebebi yüzünden mı geldiniz? Benim yine ailem, yengem falan var. Arkadaş çevrem yok sadece 😊
Dloss Dloss Gebe kalmadan önce Reyap ta Nereida Hanımı göründüm cok iyiydi. 2 gun once de daha yakin diye Medihausa gittim Aynur Hanım’a yorumları iyiydi. Normal buldum zaten sormadan olması gerekenleri söyledi.
Zehra-33- Aysun1983 hayırlı olsun canım bebişin allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🤲🏻aaa canım hastahane ve ilgilerini deneyimini dinlemek isterim 🥰bide odayı flan onlar mı süslüyor resim varsa atabilir misin?tabiki müsait olduğunda şuan yeni lohusasın dinlenmen gerek🥰
Filiz116 Aysun1983 Gözün aydın canım Allah uzun ömürler versin ogluşuna🙏 kaç haftalık doğum yaptın .perşembe günü bende hüseyin beyde doğum yapıcam ama genel istiyorum sipinale dayanamam diye panik atağım var.
Aysun1983 Filiz116 38+4′de oldu doğum cnm sende sağlıkla al kucağına inş bebeğini bende genel istedim ama yapmadı söylemişmiydim sana gerçi panik atak önemli bir durum,eşimde girdi güzel oldu ve emin ol daha rahat gaz çıkartmak falan kolay oluyor ilk gün bi sadece ağrın oluyor oda çok normal