Mom54544 Ezgi4147 bende varda instagram adresine girin ordan alın var sayfasında da burdan vermem doğru olmaz belki
Hafissee Yavuzun1annesi2 hastahane de cok doktor var galiba 😁 benm gittiğim katta göremedim o doktoru zaten kalabalıktan da bişe anlaşılmıyo gidiyorum ama 😁 doktordan memnunum diye devam ediyorum yoksa cok kalabalık
saimegn-34 elaveipek kaçıncı hafta da normal doğumunuz oldu ve çatı muayenesi ini yaptımı yaptıysa ne zaman yaptı ve ne dedi normal doğuma giderken kaç cm açılmıştı ilk gittiğinizde ve vajinal kesi atıldımı kaç dikişiniz oldu ve iyileşme süreci nasıldı dikişlerinizin
kzbn_05_05 Gamzeren90 çok teşekkür ederim Allah sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin inslalah 🤲🏻🤲🏻
Mmom ilaydaa Sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah, hayırlı olsun. 🌸 Evet, demir hayat iki can poliçesiyle sigorta yaptırabilirsiniz
Betuluzun balim1 Bende rendenim işte 😂 Yanı iş sebebi ile boluya geldik yeni 3-4 ay olcak hala düzgün bir doktor bulamadım biriyle tanıştıydım onun sayesinde biseyler olcak ama bakalım. Ereglide ki doktorum çok iyidi çok ilgili alakalıydı çok arıyorum onu 😂
Betuluzun balim1 Aslında insanlar bile şehir dışından geliyor buraya araştırmaya falan bi bizim şansımız yok galiba 😂 Ben bide 35 haftalığına hala doktorum yok 😂😂
Betuluzun balim1 Amin inşallah hepimiz için olur🥰 Sezeryan falan olursan ne düşünüyorsun? Genel anestezi mi, yarım anestezi mi?
balim1 Betuluzun o an sağlık açısından hangisi uygun görülürse kabulüm ama sevecek olsam yarım anesteziyi seçerdim. Bebeğimin dunyaya geldiği ana tanıklık etmek isterim 🥰 sen sezeryen mi olacaksın ya da öyle Bi düşüncen mi var canim
Betuluzun balim1 Ben her iki doğuma da uygunmusum ama normal de zorlanabilirmisim. Her iki ihtimali de düşünüyorum bende. Yarim anestezi var aklımda ama korkuyorum ya.
balim1 Betuluzun tabi haklısın ama içini ferah tut. Sonuçta her doğum birbirinden farklı. Belki hiç korktuğun gibi olmayacak. Ben henüz 27 haftalık olduğum için doktor doğumla ilgili birsey söylemiyor. Kız mı erkek mi bu arada 🙈
Balca merveylmz merhaba ben de dün Aytaç hocaya başladım. Memnun musunuz ilk tanışma sonrası farklı davranır diye tedirginim.
merveylmz Balca en başından beri çok memnunum üç gün önce doğum yaptım o kadar güzel ilgilendiki ameliyattan sonra iki kez kontrole geldi