Cemile- Simsim5 çok teşekkür ederim canım biraz başını şişirdim sorularımla ama hakkınızı helal edin hayırlı geceler rabbim sağlıcakla kucagınaza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Simsim5 Cemile- aşk olsun yardımcı olabildiysem ne mutlu bana allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Melek_2410 Arzucabaracar valla ben Turgutlu da oturuyorum. İstanbuldan geldim buraya evlenipte burda pek tanıdığım bildiğim yerde yok. Eşimin yengesi Nazan hanımı önerdi ona gidiyorum 😇
Arifcaninannesi Esrame18 cnm sadec dogum icin gidiyorum dogum yapip cikiyoruz sezaryen hatayda oturuyorum gorev dolayisiyla ailem urfada diye orda dogum yapiyorum
Busbusra9 Hyrynur 26 haftalık canım ☺️ kızım olacak İnşaAllah 🌸☺️ Seninki kaç hafta cinsiyet ne bir de bu doktorun adını çok duyuyorum memnun musun acaba
Hyrynur Busbusra9 benmkide kız 23 haftalık aşırı memnunum fakültedede dktorumdu özel gbi video falan cekmemede izin verio anlayışlı ve halden anlıo
Eyani Tubis39 19 haftalık, yarıladık sayılır bizde, sizin çok az kalmış Rabbim kolay doğum nasip etsin
Tubis39 Eyani Amin canim insallah :)) insallah cok rahat bir hamilelik geçirirsin ama son zamanlar biraz zor oluyor kendini yorma dinlen hep