Nlfrylmz [silindi] derincedeyim ben. Lütfiye hanımı da çok övüyorlar memnun olan çok kişi var. İnşallah gönlünüze göre bir doktor bulursunuz.
ayseeeeeeee Elif2934 merhabalar ben de güneşlide oturuyorum hastane çalışanıymışsınız doğuma kendi takip ettiğiniz doktor mu giriyor acaba hastanede doğuma gelmeleri icin ekstra ücret mi alınıyor nasıl hastane prensibi
Elif2934 ayseeeeeeee merhaba hastane prensibinden çok doktorla alakalı bir durum mesai saati dışında gerçekleşen doğumlarda ne yazık ki bir çok doktor gelmiyor. Gece ekibi ayrı oluyor. Ama gecede Rahime Bekar diye bir doktorumuz var kendisi gündüzdeydi geceye yeni geçti oda gündüzdeki doktorlar kadar iyi bir kadın doğum doktoru
TugceBelis Havva5853 hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz birde Doğum ücreti bilgisi aldınızmı ne kadarmış acaba
Havva5853 TugceBelis Dr. Emine Dilşad Herkiloğlu ne gidiyorum. Hastane ve doktorlardan memnunum açıkçası. Doğum ücretlerini henüz sormadım 5bin normal, 6bin Sezaryen diye bir arkadaş demişti. Doğum ücretleri biraz pahalı ama Gop ta gidilebilecek en doğru düzgün hastanelerden biri bence.
TugceBelis Aryakusveannesi hangi doktora gidiyorsunuz acaba memnunmusunuz birde Doğum ücreti ne kadar bilginiz var mı
Aryakusveannesi TugceBelis Op.Dr. Atlaz ismayilova’yı tercih ettim 25. Haftadayım. Hem aşırı ilgili hem genç dinamik ve istediğim zaman ulaşabiliyorum. Doğum paketi satın aldım 9000 tlye herşeyi kapsıyor tavsiye ederim.
Hilue gmzgmzz detayli ultrason ve ikili test icin gittim ali beye cok iyi gercekten. Ben de canan caliskan furtuna’ya gidiyorum
melekaratas Hafizetosun_ hangi doktora gidiyorsunuz basari da? Birde kac haftaliksiniz.. biz suan 39haftaligiz selime hanima gidiyoruz
Hafizetosun_ melekaratas selime hanıma gidiyorum bende şuan 29 haftalık olduk haftaya kontrole gidicem nasip olursa 😍
Aysun1983 Zehra-33- prof olduğu için indirim yapılmadığı söylendi ama yine konuşuruz pek sanmıyorum geçen senenin fiyatı olduğu içim hala belki 8 bin yaparlar acıbadem 9,500 10,500 deniyor burda batı baharat tema da bile 8,500 doğum
Zehra-33- Aysun1983 ya işte sinir bozuyo hastahane sürekli zam yapıyor ben yeni fiyat sordum bizim indirimlerle ilgilenen biri var medikalparkta 2021 fiyatı için normal 7000 sezeryan 9000 dedi bakalım ben biraz daha indirim isterim duruma göre bide Hüseyin beyi beni doğumda nasıl bilmiyorum araştırmadım ama muayenede ilgisi çok iyi aslında bu saatten sonra doktor arayışına da girmek istemiyorum ben ama bi yandan da düşünüyorum çok mu açılırım maddi olarak burda doğum yaparsam bide normal doğumda nasıl oluyo. Normal doğum istiyorum aniden sancım tuttu Hüseyin bey hastahaneye geliyor mu doğuma giriyor mu acaba🤔bide alttan muayeneden çok korkuyorum ve çekiniyorum 😥ilk bebek olunca doğum yaklaştıkça kaygılarım artıyor anlayacağın
Dilay24 Prensanasi merhabalar, bende Ege şehire gidiyorum. Ay olarak daha yeni olduğum için doğum ücretlerini sormadım. Siz sordunuz mu acaba?
11mrv11 Esraozcn61 tüp bebek merkezinde sıra alınıyor randevu var mı bilmiyorum ama hep gördüklerim sıra alıyorlar. Kadın doğum bölümünde randevuyla gidiliyormuş herhalde oraya hiç gitmedim.
Esraozcn61 11mrv11 11mrv11 benim gebeliğim yeni beyhekime randevu aldım ama 11mrv11 Sıra bulmakta sorun oluyormuş diye oraya almamıştım kararsız kaldım bakalım artık
Simsim5 Cemile- 300₺ Ödüyorum hayır hamileliğimde çok şükür bir sıkıntım yok kuzenim pelin hocanın hastasıydı onun tavsiye ile gebeliğimin başından beri ona gidiyorum
Cemile- Simsim5 çok teşekkür ederim canım biraz başını şişirdim sorularımla ama hakkınızı helal edin hayırlı geceler rabbim sağlıcakla kucagınaza almayı nasip etsin inşallah 🙏