MerveKaya38 yusufalpmom Aslen Elazığ Doğma büyüme Adana Seyhan 13 yıl önce Kayseri’ye taşındık Evlendim Tunceli ye gelin gittim Eşimin görevi oradaydı esim Maraşlı Doğum sebebiyle ailemin yanına geldim doğumu kayseride yapcam benimki baya karışık yaaa 😁😁
yusufalpmom MerveKaya38 ay ne güzel sehır sehır gezmışin 😂 bende adanaya gidiyorum ama bende Kayseri’ye gelmeyi düşünüyorum doğum için memleketim gibisi yok malesef
Aylinizm Meyracukurmaraz evet memnunum tavsiye üzerine gitmiştim memnun kalınca devam ettik Haziran 20 si gibi görünüyor bakalım sizin ne zaman
Banubzkrt Asyaayaz1 aaa fiyatlari da çok uygun 120₺ hiç bisey değil zaten sezeryan olmayı düşünüyorum kafama yattı gereksiz para harcamak da bana mantikli gelmiyor . O yüzden güzel eğer doktorumuzda çağla hanim olursa güzel olur.
Ervaceylin Gulsah60 Bu 3.hamileligim ilk çocuğumda normal yaptım ikincisi malesef doğum pozisyonunu almadığı için sezeryan olmak zorunda kaldım üçüncüyü normal istedim fakat doktorum riski olduğunu söyledi o nedenle buda sezeryan
Arslanmedine Ervaceylin iki doğum şeklini de denemiş biri olarak anlatsana biraz hangisi ağrıları aynımı
Dilarayldz112 Banubzkrt Hastane için internette güzel yorumlar yok bende çok kararsızım neden geçti acaba
Banubzkrt Dilarayldz112 inan pek bilgin yok ama gecicegini duyurmuştu. Çağla hanim Basarili ilgili diyorlar ama bilemiyorum şimdi öyle diyince
Hafizetosun_ Dilarayldz112 benimde doktorum selime hanım 5 haftalıkken başladım şuan 29 haftalık olduk 😍
Pdelif Meyracukurmaraz aa ne kadar güzel haftalarımız da çok yakınmış🥰 allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize ❤️🌸🙏🏻
Eyani Tubis39 19 haftalık, yarıladık sayılır bizde, sizin çok az kalmış Rabbim kolay doğum nasip etsin