huma2018 Burcu_ksn analadim cnm ben çok sevdim Arnavutköyu sesiz sakin tam yaşanılacak bir yer bana göre 😊
SMMM123 niss123 Ortadoğu Hastanesi’nde doğum yaptım ilk bebeğimi. Hastanenin eski doktorlarından Zeynep hoca eşi tarafından öldürülmüş arkadaşlar oğlumun doktoruydu çok çok üzgünüm
Melek_2410 Arzucabaracar valla ben Turgutlu da oturuyorum. İstanbuldan geldim buraya evlenipte burda pek tanıdığım bildiğim yerde yok. Eşimin yengesi Nazan hanımı önerdi ona gidiyorum 😇
MerveKaya38 yusufalpmom Aslen Elazığ Doğma büyüme Adana Seyhan 13 yıl önce Kayseri’ye taşındık Evlendim Tunceli ye gelin gittim Eşimin görevi oradaydı esim Maraşlı Doğum sebebiyle ailemin yanına geldim doğumu kayseride yapcam benimki baya karışık yaaa 😁😁
mom5734 huma2018 Amin inşallahh bakalım değerler icin gidiyorum 2 gün önce yaptırdım bugün gene yaptırıcam
Sinem_123 Asyaayaz1 merhaba benim de basarı hastanesindeydi bayramdan sonra asya da olacağını söyledi daha önce hic gitmedim memnun musunuz ?
Dae Sinem_123 bugün hastanedeyken Asya hastanesi ile alakalı iki kişi konuşuyordu ilk doğumunu yapmış memnun kalmamış kulak misafiri olmustum😃
Elifvolkan2202 Melike Aynen cnm bende içime hep erkek doğuyor ama kız istiyoruz biz hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz 🥰
Flower3 Trknavci siz kaçıncı haftanızdasınız👼 Acaba doğum sırasında ziyaretçi kabul ediliyor mu abimiz babamız vs
magnolia_ PnrAsl evet emine hanıma gittim bu gün çok tatlı ve ilgili bir doktor ikili testimizide kendisi yapmıştı 🥰