zehranurr Miraycaner o kadar iyi anlıyorum ki seni bende 20 haftalığım ama 8. Haftada hissedenler varmış 😂😂😂 bide bağırsak hareketi ya da damar seğirmesi olabilir dediğim için linç yedim cahil falan oldum. Bende merak ettim acaba haklı bir linç mi yedim. Gerçekten o haftalarda bebek hareketi hisseden var mı diye sorayım dedim
Miraycaner zehranurr Valla herkes bişey söylüyor 🤷🏻♀️😂 Bende 8 de 9 da hissettim diyenlerin duyunca hissederim diye aylardır elim karnımda bekliyorum ama araştırdım gaz ve damar seyirmesi olabiliyomuş. Bebeği hissetmek 16-25 haftalarda oluyomuş. Bekliyorum bakalım😂❤️
zehranurr Minikturtageliyor askıya alınmayım diye mübarek günlerde fesupanallah çektim köşeme geçtim 😂 verecek cevap çok yoksa😬😬
Miraycaner zehranurr Bende hiç biri olmadı zaten gerçekten gazda olsa bebek bu derdim aylardır ufak bi hareket bekliyorum yok yokk 😂😂😂
Elif5361 zehranurr Yani bizde yaşadık o haftaları biz mala bağladık o zaman 😂😂😂bi tek o doğru hissetmiş 😂26. Haftamdayım hala hareketleri düzensiz bazen hissetmediğim oluyor
Mom089 8.9.10 mu.. o çocuk yürür neredeyse ne tekmesi hareketi.. bak ben 0 aylığım henüz hamile değilim.. benimki bile tekme atıyor , geçen sabah seyiriyordu. nutella istedi diye düşünüyorum, hemen nutella yemiştim..
Yc0125 zehranurr cahil lafı da Bi sey mi herkes burda kaplan kesiliyor bn ikinci hamileligimin ilk hamile olduğunda canım ne çekiyorsa yine onu çekiyor cinsiyet aynı midir bilgisi olanlar yazsın ddim
Yc0125 zehranurr ama cidden bende ilk hamileligimde hareket diye sanıyordum ama damar pıhtılaşması gibi işte bunu daha sonradan öğrendim
Bebebebe zehranurr dernin kaç kat altında zrytin çekirdeği kadar olan bişeyin harketini hissetmek imkansız 👎🏻 kolu bacağı yok kasları gelişmemiş küçücük bi balık gbi düşünün nasıl hissettrisin kendni 🤷🏻♀️ brn 18 haftadayım henüz hissetmedim🤷🏻♀️
Mavi34 zehranurr ben 13. Haftamdayim bugün karnimda ufacık bir suda.baloncuk çıkması gibi birşey hissettim bebekten olabikirmiki
Yc0125 Birde ilk hamile kalan hem cinslerim ilk hamilelikde bebeğin hareketlerini 2. 3. Gebelikler göre daha geç hissedermissiniz en erken 18 20 haftalikta fln miş
Serpilbb zehranurr bebek daha 3 4 cm birşey oluyor imkansız ilk gebeliği olmayan anneler bile 15. Haftada en erken hisseder ilk gebelik 16 sonrası. O haftalarda hissedilen bağırsak hareketi banada çok oluyordu
zehranurr Serpilbb ay deme canım biri gelir cahilsin falan der 😂😂 bende senin gibi dedim cahil dediler 😂
Serpilbb zehranurr yok artık yani bırak bişey deme hissettiğini sansınlar madem 😂 o haftada ultrasonda sor gözüküyor insaf yani 😂
Nurklc38 zehranurr 9+4 haftalığım hiç hamile gibi değilim normal günlük hayatıma devam ediyorum sadece göbeğim şiş birazcık başka hissettiğim hiç birşey yok bu zamanlarda imkansız zaten ancak 16 ya da 20. Hafta diyorlar