Mores midekoruyucu bebekle alakalı araştırılacak öğrenilecek şeyler kidste sohbet burda 🤗 bence de siz de çıkamazsınız 😂
Ecaglaagt Kucukmucize maden suyuna limon sıkın isterseniz hem kalsiyum magnezyum hem de C vitamini desteği olur asitli gibi olunca içinizi de ferahlatır☺️
midekoruyucu Mores 😁 32. Haftanın içindeyiz bakalım az kaldı 🙈 ama kızımız biraz nazlı🤭 ne zaman gelir bilmiyorum 🙈sizin bebiş kız mı erkek mi 😍 ne kadarlık oldu
Mavi34 Kucukmucize limonun fazlası zararlı evde kendin yap hazırlar çok şeker içeriyor az limonla arada içebilirsin ama çok abartmadan. En güzeli sade soda hem bebeğe faydalı hem serinletici
Mores midekoruyucu oo sona yaklaşmışsınız. Bizim kız da hem nazlı hem inatçıydı 40+6 da geldi 🌸🤗 Şuan tam 1,5 aylık. inşallah en hayırlı zamanda en güzel doğum şekliyle kızınızı kucağınıza alırsınız 🙏
Nelmali Kucukmucize evde kendim yapıp bol bol içiyorum şekerini de az koyuyorum kendi isteğime göre 😋
midekoruyucu Mores ayy maşallah cimcimeye ne tatlıdır şimdi o 🤗 sağlıkla büyüsün İnşallah ve benim bebişim de siZin bebiş kadar nazlı olmasın İnşallah çok amin 😂