Kucukmucize Anneler birşey sorucam.Havalar ısındıkça canımız soguk birşeyler istiyor.Limonata içsem bi zararı olur mu?
midekoruyucu Kucukmucize nolcak ki 🤷🏻♀️ Ev yapımı olursa hiç bi sorun olmaz az şekerli yaparsınız mis gibiii oh 😋 hazır olanını önermem çünkü içinde ne olduğunu bilmiyoruz, hamilelikte değil normal süreçte bile içmeyin zaten hazır şeyleri 🤗
HavvaMerve Kucukmucize Neden sıkıntı olsun da canm ben iki aydır buz gibi limonata içiyorum bir sıkıntı olmadı ☺️
Mores Kucukmucize ev yapımı olursa harika olur 👌 ama şöyle birşey var gebeliğin erken dönemindeyseniz yada kanama düşük tehlikeniz varsa az tüketin benim doktor özellikle limon konusunda uyarmıştı
Ecaglaagt Kucukmucize maden suyuna limon sıkın isterseniz hem kalsiyum magnezyum hem de C vitamini desteği olur asitli gibi olunca içinizi de ferahlatır☺️
Lulemom Arada içmekten bişi olmaz ama sürekli içmek sıkıntılı. Şekerli sonuçta. Onun yerine su iç en güzeli 🙈
Kucukmucize Lulemom öylede insanın canı soguk şeyler istiyor 🙈kola vs yasak zaten en güzeli bu ye düşündüm az şekerli
midekoruyucu Kucukmucize bi kaç kereden bişey olmaz sürekli içmek istiyorsanız evde yapın en azından içiniz rahat olur 🤗 ben hamileliğin başından beri deli gibi limon yiyorum, kendisi dondurması limonatası herşeyi 😋
HavvaMerve Kucukmucize Yok canım ama hazır almadım kendim yaptım şekeri de az hazırda aşırıya kaçmazsan bir sorun olmaz sonuçta gazlı içecek değil ☺️
Kucukmucize midekoruyucu bende hamileliğim başından beri limonlu şeyler yiyorum🙈limonata konusundan emin olamadım ondan sordum
midekoruyucu Kucukmucize 😁 şekere filan dikkat edin bişey olmaz Allahın izniyle, önemli olan o çünkü 🤗