Annecilek schulemiss1 aynısı bende de olduuu kaburgamın altına ayagıyla vuruyo dedı doktor bır de bobrekte kum tas var dedı ılacverdı gectı
cemreninannesi67 Annecilek 35+3 günlük olduk Mayıs sonu haziranın ilk günleri gibi dedi doktorumuz ama sağ tarafımda miniğim hareket ettikçe çok ağrım sancım oluyo bu gece uykumdan çığlık çığlığa bağararak uyandım eşim zannetti doğuruyorum ama nasıl sancı anlatamam ağlayarak kalktım acımdan hemen eşim beni kaldırdı 2 dk sonra kızım hareket etmeyi bırakınca geçti yani uzun lafın kısası son haftalar çok zor geçiyo bnm 🤦🏻♀️🌸
Annecilek cemreninannesi67 bızımkde cok cılgınca seyler yapmaya basladı aynı gunlerdeyız dogum ne zaman dıyor doktor
cemreninannesi67 Annecilek benim sezeryan olucağı için Mayıs sonunda veya haziranın ilk günleri dedi cnm
Byby99 Annecilek ilk doğumumda ebeler yüzünden çok travma yaşadım normal yaptım ama hem psikolojik hem fiziksel mahvoldum 1 ay yataktan kalkamadım şimdi cesaret edemiyorum normale o yüzden sezeryana karar verdim
Gulfidan49 33+2 haziran 10 -15 arası sezeryan olucam aşırı baş ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum 2 gündür eksiklerim var hâlâ ama enerjim yok
Nuray11 Tazegebe1 ben erken doğum için 28 haftalıkken hastanede yatmıştım o yüzden kesin haziran diye şartladım kendimi bu ay sonuda kıyafetlerini hazırlamayı düşünüyorum☺
Tazegebe1 Nuray11 ben ütüledim yerleştirdim her geçen gün daha da ağırlaşıyorum kendimi taşıyamıyorum adeta sadece hastane çantam kaldı onu da ne zaman hazırlarım bilmiyorum😂
Minikmucize33 Annecilek afyonda yaşıyoruz yani iş dolayısıyla eşim asker ben öğretmenim Mersin’e geldim orda tektim ailemin yanındayım şimdi
41_52_63 Annecilek 35+5 haftalık hamileyim, beklenen doğum tarihi 14 hazıran, son haftalar gerçekten zor geçiyor 😔 uyurken dönememek, sürekli yatma isteği, arada giren sancılar 🤦♀️
Minikmucize33 Annecilek Annecilek ayyy yarı memleketim sayılır ya Mersin beyse allahtan Adana uzak değil yakın