Sezen07 damlaikan aaaaa o kadar diyosun cinsiyeti ne benim ki bizim aileye çekmiş diyorum ben sürekli uyuyor kızım uyuşuk 😁
damlaikan Sezen07 kız canım bayadır dışardan hissediliyor yani video çeo yollarsın sende inş yakın zamanda
Sezen07 BarBeyzazer hemde iki tane bakalım ne zaman olcak daha bide minnacık dır onlar ya nasıl olcak acaba biri biyerden tekme atarken biri başka yerden mi olcak 😁
BarBeyzazer Sezen07 gelişimleri haftalarıyla uyumlu gidiyor 30. Haftadan sonra yavaşlama olabiliyormuş yerleri daraldığı için hani gramlrıda iyi ama bakalım merakla bekliyorum dolu dolu hissedeceğim günleri 😂
Leylatnlk Aszlii ahahah aynı durumu bizde yaşıyoruz ya 30 haftalık olduk tam hareketleniyor ediyor elini koyduğunda duruyor Çocuk bi tek annemle gösterdi kendini başka kimseye göstermedi 😂😂😂😂
Aycatpzkrkmz 27.haftanın içerisindeyim çok şükür sıpaa oynuyor ordan oraya tekmeliyor bin şükür 🙏🏻 Babası dokundumu kıskanıyor herhalde 😂😂😂 adamcağız bir bilemedin iki kere hissetti oda çok kısa 😂😂😂 Bir tek anneme ve kardeşime hissettirdi 🙈🙈
Mslali Ne güzel gelmişsiniz 20 lere ben daha 8+3 üm eşim eli karnımda duruyo hep 😂😂😂 heyecanlı galiba biraz
Sezen07 Mslali hahahaha ben daha bugüne kadar kendimi hamile gibi hissetmiyordum ben hissetmeyince eşim zaten hiç hissetmiyordu 😂😂
Melisalikagan BarBeyzazer bende bugün 26 oldum ikiz bende öyle aman aman hissetmiyorum ve çok tedirginim
SinemDemirciErel Melisalikagan Benimde bebeklerim ikiz ben 18 haftada basladım hissetmeye ama eşim 20de karnımın oynamasıyla hisetmeye basladı masallah cok hareketliler 24 haftadayım 🙏😍😍
Sezen07 belizdoruk gün geçtikçe zaman çoğalıyor hissetme zamanları gün geçtikçe azalcagina çoğalıyor 😂
Minaa Sezen07 24 e dogru ydu sanirim biz ne zaman sarilarak uyusak tekmeler atmaya basliyordu 😍 babasi da ilk o zmn hissetmisti sarilinca
Ctntsgk Anne kilosu ve iç karın çok etkiliyor sanırım bu durumu 16 haftalıkken hissetmeye başladım ben net olarak 17de de eşim 24+1 olduk şimdi dışardan bile çok net görülüyor 😊
Sezen07 Ctntsgk 2 kilo almisim simdiye kadar ben 16 haftaliktim burda çocuk oynadı dedim herkez gazdır gaz dedi ama çocuktu 😂