Sibellllo ayseyilmazzzz6161 Tokat yaprağı60 diye bi site var instagramdaburdan birisine yönlendirdim daha önce cevremdekilercok memnun
ftmm38 ayseyilmazzzz6161 ınstagramda yasmin doğal ürünler var biz ordan aldık hem tazesini hem salamurasini çok ince yaprakları var kargo ile de gayet uygun kapıda ödeme var bir bakin derim
Minigim-ben ayseyilmazzzz6161 canim instagramda kurutulmuşgida diye bir sayfa var. Ben hiç sipariş vermedim ama cok guzel görünüyor ürünleri. Bir bak istersen.
ayseyilmazzzz6161 minikask35 canım pazartesi günüm doluyor insallah😍 kontrollere Fırat Ekmeze gittim. 😊
ayseyilmazzzz6161 minikask35 sen hangi doktora gidiyorsun? Acaba yakın mı oturuyoruz merak ettim ne tarafta oturuyorsun😊
minikask35 ayseyilmazzzz6161 yaa şimdiden hayırlı olsun canım bende Firata gidiyorum zaten çok da bı seçenek yok 😊
minikask35 ayseyilmazzzz6161 hamaloglunun az ilesinde şok var sokun karşı sokağı Fırat’ın yerine çok yakın senin nerde 😊
ayseyilmazzzz6161 minikask35 biz de hastanenin ordaki tokilerde oturuyoruz canım 😍 inşallah bir gün tanışmak nasip olur😘😘😘
minikask35 ayseyilmazzzz6161 inşallah canım doğumdan sonra filan bı ihtiyacın olursa her zaman yazabilirsin 😊
Merinosunannesii ayseyilmazzzz6161 bende değil zaten yapraklar köyde babannemde derim ona hamiş Bi kadın var yaprak bulamıyor diye o verebilirse verir anca kargoya ben çıkamam bebişle söz vermiyorum ama kargoya verdirmeye çalışcam😘
ozge8- ayseyilmazzzz6161 size önerebileceğim Bi sayfa var gecen sene almıstım cok guzel cıktı hemde tanıdıgımız
cgdm-trzi ayseyilmazzzz6161 egeyaprakcenneti var canım hem akrabamız hemde yaprakları gerçekten çook güzel oluyor kendileri toplayıp satıyorlar bizde sipariş verdik gelmesini bekliyoruz memnun kalacağına inanıyorum 🌸
Diclenur_63 ayseyilmazzzz6161 merhaba bizde bahçeden yapıp satıyoruz almak isterseniz yardımcı olurum☺