Yoncaglseven Mantı yemek,gazoz içmek,cigkofte gibi şeyler Canınız çekince kaçamak yapıyor musunuz ? Ben yapıyorum sonra pişman oluyorum:(
depsizoo Yoncaglseven ben yapıyorum ama pişman olmuyorum ayda yılda bir yediğim için ha bazen sşırıya kaçabiliyorum cabım çok fazla istediği zaman özellikle cips 🤦
ebrr1048 Yoncaglseven bende yapıyorum bugün salam yedim yerken çok mutluydum ama sonra üzüldüm ☺️ Normalde yemediğim zararlı şeyleri bile canm çekiyor az da olsa yiyip içiyorum ya yoksa aklımdan çıkmıyo
Yoncaglseven zehranurr Ya sonuçta hamur isi bebeğe faydası olmuyordur belki bide kilo yapar diye pişman oluyorum ben 😃
Asy33 Etli çiğköfte var dolapta o bana, ben ona bakıyorum. Sonumuz ne olacak bilmiyorum. Ama yemekte istemiyorum. Korkuyorum.
ikiponcik_annesi Mantı yiyorum ve yediğim için hiç pişman olmuyorum 🤣 arada çok nadir çiğ köfte yiyorum bide sucuktan başka zararlı hiç bi yiyeceği canım istemiyo valla ne cips ne abur cubur yiyecekler çikolata bile yemiyorum o derece ama nerdeyse 20 kilo aldm o nasıl oldu anlamadım 🙈😂
Asyamy zehranurr elinizle bastırıp tavada yağda çevirebilirsiniz tazeyse. Ama beklemiş çiğ et bakteri oluşturur
Mom789 Yoncaglseven arada mi Gayet sık sık düzenli her hafta yapıyorum bu kilolar ordan geliyor 😀😀 haftada bi iki kere hamburger pizza dürüm kola vs kesin yani
Zhraaltun Yoncaglseven valla bn canm ne isterse onu yiyorm abartmamak sartiyla tani. Hasta degil hamileyiz canlar kasmayin bukadar illaki cann çekiyo yememn gerekn bseyi ama nefsini doyurmanda lazim bnde takma bukadr doktrm bile bana aynisini dedi hasta deglsn safce bi can tasiyosn dedi