Kızlar benim gibi 34 35 haftalıklarında su azlığı yaşayan var mı? Yaşadıysanız nasıl bir yol çizdiniz
Su azalması
Sevoss23 35+5 suyun sınırda dedi napmam lazım bilemedim
Sevoss23 havuç suyu bebeğin suyunu arttırıyor diyorlar,az su mu içiyorsun canım ne sebepten olurmuş bu?
plakayerli banada oyle dedi bu haftalardaydim yogur ayran su corbalar sulu meyveler yemeslidin bana ne tur meyve olursa olsun yikadikdan sonra suyun icine koy beklet dedi sonra kurulamadan ye dedi sulu sulu sizde yapin sukur problem olmadi daha
Sofiyamagamedova bana dinlen dedi 🙄tuhaf geldi biraz. Sağolun tavsiyeler için
Mucizemm02
Evet havuç suyunun iyi geldiğini bende duydum, neden azaldığona dair her hangi bir sebeb söylemediler
Sofiyamagamedova
Bende deneyim inşallah Bi sorun filan olmaz
Tedirginim baya
Sevoss23 allahin elinde her sey kuzum bende su azalmasi erken dogum ve kordln yaslanmasi vardi 37 hafta 2 gun oldum hic birsey yok allaha sigin ama doktorun dediyinide yap🤭
Sofiyamagamedova
Allah bağışlasın canım
Sevoss23 benimde 35. Haftada azalmıştı günde 1 bardak havuç ve deveci armudunun suyunu sıkıp içtim 2 hafta sonra düzeldi
Sevoss23 Benim suyum tam 35 haftalıkken bitti .doktor başta sezeryana alaçam ddi Bn normal doğum istedim dediki adana ya kdr açılmam başlayana kdr bebege bi şey olursa sorumlusu bn değilim dedi ve imza aldı sonra vazgeçtim tekrardan sezeryana aldı bni .iyikide almış suyu tamamen bitmişti bebegimin normal doğum diye tuttursaydim bebeğimi kaybederdim
Teşekkür ederim bilgi için 🥰
Sevoss23 rica ederim ne demek 🥰