Sevoss23 havuç suyu bebeğin suyunu arttırıyor diyorlar,az su mu içiyorsun canım ne sebepten olurmuş bu?

plakayerli banada oyle dedi bu haftalardaydim yogur ayran su corbalar sulu meyveler yemeslidin bana ne tur meyve olursa olsun yikadikdan sonra suyun icine koy beklet dedi sonra kurulamadan ye dedi sulu sulu sizde yapin sukur problem olmadi daha

Mucizemm02
      Evet havuç suyunun iyi geldiğini bende duydum, neden azaldığona dair her hangi bir sebeb söylemediler

Sevoss23 allahin elinde her sey kuzum bende su azalmasi erken dogum ve kordln yaslanmasi vardi 37 hafta 2 gun oldum hic birsey yok allaha sigin ama doktorun dediyinide yap🤭

Sevoss23 benimde 35. Haftada azalmıştı günde 1 bardak havuç ve deveci armudunun suyunu sıkıp içtim 2 hafta sonra düzeldi

Sevoss23 Benim suyum tam 35 haftalıkken bitti .doktor başta sezeryana alaçam ddi Bn normal doğum istedim dediki adana ya kdr açılmam başlayana kdr bebege bi şey olursa sorumlusu bn değilim dedi ve imza aldı sonra vazgeçtim tekrardan sezeryana aldı bni .iyikide almış suyu tamamen bitmişti bebegimin normal doğum diye tuttursaydim bebeğimi kaybederdim

Sevoss23 sürekli su geliyordu bnden ve doğum başlangıcı vardi bende