Nfeyza canserko bende kararsız kaldım, kayinvalidem yün yorgan vermişti onu kullanacağım, zaten yatak seviyesinden asagida kaldi biraz yükselmiş olur, saglicakla kullanilsin
Yalnizanne97 @plakayerli @Canboni Gümrük mallarını kastediyorsanız dediğim gibi sayfayı takip edin 1 hafta 10 günde falan sürekli geliyor ürünler 7-8 aydır devamlı getiryolar yoyko park yatağı , sürekli yeni bebek arabalaarı da geliyor bende istediğim yoykonun bebek arabası vardı daha önce gelmişti o zaman param yoktu şuan ayarladım gelmesini bekliyorum kremi geldi ben siyahını bekliyorum
plakayerli Yalnizanne97 evet onu kast ediyorum yoyko park yatak tükendi dediler 10 gün sonra tekrar sorarım o halde
Yalnizanne97 Mom04 merhaba link olarak atılacak şink yok çünkü mağaza satıyor ürünlern duyurusunu instagram üzerinden sürekli yapıyolar ürün stoğu her zamna olmuyor ve hep 750 tlye geliyor ürün şuan yokmuş tahminimce 1 hafta 10 gün içinde tekrar gelir çünkü nerdeyse 10 günde bir 5-6 adet geliyor @tasdelengumrukmalları adı
Danlacan Yalnizanne97 merhaba ben sordum suan bir tane var dediler de gerçekten güvenmeli miyim aynı çantasıyla tülüyle herseyi tam veriyorlar mı sitesindeki gibi
Eylulunannesi-2 Esrabrn3 ben aldm cnm ama resmni atamıcam kutusunda daha. Baktım saglam geri koydum kaldrdm. Doguma var daha diye. Ama ben cok sevdim. Hem saglam hem kibar. Fiyatını hakedyor. Haki rengni aldm. Cok arastrmstm en güzeli bu.
Yalnizanne97 Danlacan ben aldım zaten mağaza benim evimin yanında her eşyi tam zaten kutuluydu, biz kutusunu eşimle açtık garantisine akdar her eşyi vardı
Yalnizanne97 Danlacan istanbul çekmeköyde yerleri gelirseniz kapanma bitince mağazadan da alabilirsiniz burda
Danlacan Yalnizanne97 malesef o zamana yola çıkarsam yollarda doğum yapabilirim 🙈😅 17 günüm kaldı bu hafta siparişi verecektim zaten hepsi burada dan ama orda 1000 küsür yine..artık şansıma😕 ben biraz daha beklersem bebeğim beşiksiz kalcak 😬
Yalnizanne97 Danlacan aynen bende alacağım zaman en uygun hepsiburadada 1200 tlydi zaten daha vaktim var diye bu mağazaya istediğim rengn gelmesini bekliyodum geldi hemen aldım 750 tlye aynı ürüne fazla para vermek saçma geldi 🤷🏻♀️ Şimdide yoyko travel sistem bebek arabasını bekliyorum 1500 hepsiburada da buraya 1100e geliyor 400 lira gibi bir rakam az değil
Danlacan Yalnizanne97 ah bu devirde hemde az değil tabiki 400 e başka ihtiyaç karşılanır hemde aynı ürün garantili şekilde geliyorsa daha ne olsun..bakalım şansıma bir tane var dediler cevap bekliyorum.aynı şekilde sorunsuz sıkıntısız gelirse sana dua edicem 😃🙈
Yalnizanne97 Danlacan ben direkt mağazadan gidip aldım bekleme sürem olmadı çok şükür ki evimin sokağında 🥰 Garantisini veriyorum şuan kapama olmasaydı yarın gider sizin için bakardım ama orasıda kapalı 🙃 umarım sağ salim elinize ulaşır eğer ☺️
Yalnizanne97 Danlacan içiniz rahat etsin istiyorsanız ve yakın oturuyorsanız ( İstanbul-çekmeköy) kapanmadan sonra gelip mağazasından da bakıp alabilirsiniz sayfayı takip edin sürekli bebek ürünleri de geliyor
MDT Esrabrn3 ben yoyko 8 in 1 aldım henüz kullanmadım ama bakmak için kurduk. Gayet güzel ve kullanışlı bence
Danlacan Yalnizanne97 ah çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏾❤️ Sipariş verdim az önce bakalım size güveniyorum 🤗