IzmirliBurcu Ben 27 haftalıkken uzun yol yaptım, 2 gün üst üste 8′er saat. Doktor 3 saate bir 15 dakika mola ver yürüyüş yap demişti. Öyle yaptık bir sıkıntımız olmadı şükür
Nimetdogann Nurayademir bizimki de normalde 8 saat sürüyor ama çok mola vereceğiz 10-12 saati bulur sorunsuz gideriz inşallah 🙏😀
Nimetdogann leyla_ok ilk gebeliğimde 34. Haftada gitmiştim aslında aynı yolu ama bu 37 ye denk gelince daha bir risk tabi hayırlısı artık
Eegurefeoglu Nimetdogann bizim de o haftalarda yolculuğumuz olacak ama dinlene dinlene yapmakta herhangi bir sorun yoktur bence
Yasinimm Nimetdogann ben 29 hafta da annemlerin yanına geldim şuan 31 haftalığım eşimin babası yoğun bakımda o İstanbula dönecek bu gün çok gitmek istiyorum ama gelirken bile çok zorlandim 18 saat yol geldik otobüs ile
Nimetdogann Yasinimm otobüsle çok zor olmuştur özel araç olsa insan sürekli mola verir arkaya uzanır yürür filan ama otobüsle zor gerçekten allah yardımcınız olsun
Nimetdogann Eegurefeoglu yaaa kesinlikle öyle doğuda çok ücra bir yerde olmasak yine riske atmak istemezdim ama burda yenidoğan yoğunbakım bile yok doktor desen muayene olmak bile zor hemde aynı hastanede hemşireyken o yüzden mecbur gideceğim
[silindi] Nimetdogann ben üç saatlik yola dayanamamıştım sürekli bacaklarım belim tutuldu yürüme ihtiyacı hissettim doktorum magnezyum vermişti bol bo mola vererek gitmeniz iyi olur rahatsız ediyor çünkğ araba 😣
Tuubaa123 Nimetdogann ben de 37. haftamda Gaziantep ten Ankara ya yolculuk etmiştim, bebeğim 37 den sonra kilo almamıştı 40. Haftada o kilosuyla doğdu doktorumuz yolculuğa bağlamıştı birkaç gün ağrı çekmiştim. İmkanınız olsa da yapmayın derdim ama mümkün değil sanırım.
Nimetdogann Tuubaa123 yaaaaa yolculukla kilo almamasının nasıl bir ilgisi varmış aceba çok ilginç gerçekten