Sev0104 Mereva evet ilk başlarda normalmış🙄yeni hamile tanidıklarım var ilk 3ay böyle olucak sonra geçecek diyor😉inşallah geçer çünki mide bulantısına göre çok fazla bişey yiyemiyorum mecbur bile olsa
elifeser Nanem aşırı bi migde bulantım var hicbisey yiyemiyorum yedigimide cikariyorum zaten sizde durumlar nasil
Nanem elifeser benım sabahları oluyor istahım yok ama ağzımın ıcın acı hep sızın tam kac haftalık oldu insallah daha ıyı olursunuz 🤲
Ebru_d Zeynepppppp bende de aynı ya bel ve kasık ağrısı var sadece. Bel ağrısı da yan yatsam ağrıyor az ayakta dursam ağrıyor ne istiyor anlayamadım
elifeser Nanem 2 gündür arttı ondan önce arara oldu ama bu son iki gündür mahvetti beni bide açlıktan midir bilmiyorum tansiyonum düşüyor sanırım benim
Nanem elifeser insallah vaktı zamanı gelınxe hepımız saglıkla kucagımıza alırız evlatlarımızı🤲 Benımde 5+6 oldu bakalım bızımkıler artacakmı
elifeser Myomluanne ya ben doktora gitmedim daha öteki gebeliğimde onerilmisti prilam doktor dedi hicbir sakincasinyok diye ama simdi ister istemez korkuyom