Didemmmmm _Aysgll_ anladım canım ben d vitamini folikasit ve daha önce 2 kaybım olduğu için kortizonlu ilaç kullanıyorum. Hepsini 12. Haftaya kadar kullanacağım. Sonra değişecek bakalım. Sen doktoru na sor bence
_Aysgll_ Didemmmmm tam canım sağol 🌺 Sağlık ocağı hemşiresi ne mesaj attım daha Cevat vermedi bakiyim onunla konuşcam bı
Selocan59 _Aysgll_ onlar sormazlar pek senin sorman lazım özel hastane mi gittiğin özelse arayıp telefonla sekreterine sorabilirsin
Selocan59 _Aysgll_ Hmm anladım o zman saglık ocağı aile hekimini ara onlara sor muhakkak sana daha iyi bilgi verecektir
Asella _Aysgll_ bende 2 gün önce gittim 12 haffalık oldum tamda folik asıt kullanma artık bırakabılırsin dedi
_Aysgll_ Asella benim de tam 12 haftalıkken biti canım ilacim. Vitamindir vermedigi için başka kafam karışmıştı . Sağol yorumun için 🌺
_Aysgll_ 1anne-2bebek aslında hiç konuşmadık. Bı Korona olduğum zamanlar arayıp sorarlardi. Mesaj attım ama cevap vermedi 😅 takmadı pek heralde anlamadım
Ayseee4238 Decucude gynotardyferon bide regenisio mu ne öyle bişey içlerinde yine demir folik asit balık yağı vitamin b,c,a,B12,demir,çinko hepsi var