_Aysgll_ MDT galiba öyle yapcam gibi canım 🤗 Sağlık ocağı hemşiresi ne mesaj atmıştım. Oda bı cevaplasın bakalım sonu devam gibi gozukuyo
esraaa86 _Aysgll_ hyr doktorum perinatalg prof. 10 haftada beldeki açıklık kapanyr bundan sonra folk asit işe yaramıyor dedi.16.haftada demiir ve iyot başlyck
_Aysgll_ esraaa86 haa daha 16. Haftada basliycagi için vermedi ozaman bana başka vitamin falan. Tmm cnm zaten 15 gün sonra kontrolüm var ozaman yine sorarım🌺
_Aysgll_ Buseninannesi_21 tamam canım sağol 🌺15 gün sonra sonuç için gitcem ozaman kadar yine kullanacak gibiyim. Sağlık ocağı hemşiresi ne de yazdım cevap verirse inşallah bakcam bı
Ays0 Haftamda kalsiyum ve Ferro sanol isimli demir ilacına başladık folik asiti bırak zaten bu kan ilacında folikte var demişti
_Aysgll_ Ays0 bana başka ilaç da vermedikleri için aklımda kalmıştı. Tmm sağol cnm 🌺 15 gün sonra kontrolüm var ozamana kadar kullancam gibiyim bakalim
Asyadilan1 _Aysgll_ 16 haftalıkken gittiğimde bu ilaçları vermişti doktorum. 2 geveliğimde de o şekilde oldu.
_Aysgll_ Littlespy amiinn cnm bnm inşallah 🤲🏻 Güzel gun hürmetine Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin 💕
1anne-2bebek _Aysgll_ zaten doktor 12 haftada gittiğinde ilacı değiştirmiş olması gerekıyor folık asıt bırakıp ferro ve balık yagı içeren vitamın verıyor. Size vermedı mı
_Aysgll_ 1anne-2bebek hayır canım ya vermedi hicbi ilaç. Ben unutmuşum sormayı oda hiç bişey demedi oyuzden kararsız kalmıştım 😑 15 gün sonra kontrolüm var ozaman sorcam artik
Didemmmmm _Aysgll_ anladım canım ben d vitamini folikasit ve daha önce 2 kaybım olduğu için kortizonlu ilaç kullanıyorum. Hepsini 12. Haftaya kadar kullanacağım. Sonra değişecek bakalım. Sen doktoru na sor bence
Ayseee4238 Decucude gynotardyferon bide regenisio mu ne öyle bişey içlerinde yine demir folik asit balık yağı vitamin b,c,a,B12,demir,çinko hepsi var
Elemmm _Aysgll_ bana 4 cü ayda demişti birşey yiyip içebiliyrsan bırak kendine güvenemiyrsan devam et demişti
_Aysgll_ Elemmm ben zaten bulantilardan dolayı yiyemiyorum da. Galiba en sağlıklısı 15 gün sonra sonuca gitcemnozamana kadar kullanmak