Wishuponastar 1_minik ikili test ve detaylı ultrason oldu. Dolayısıyla sanırım sadece şeker yüklemesi kaldı. O kaçıncı hafta oluyor o zaman gitsem? Şuan 20+4. Haftamdayım. Bir risk de olmadığı için ayda bir gitmek istiyorum aslına.
1_minik Wishuponastar 24-28 sanırım şeker yüklemesi..24 ye gittik en son bizde gerek görmedi doktor şeker yüklemesine…zaten siz de 1 ay sonra 24 oluyorsunuz…gitmeden doktoru arayın eğer şeker yüklemesi yapılacaksa aç karnına gitmeniz gerekiyor aklınızda olsun…
Kghkflfk Wishuponastar ozaman kazıklıyolar büyük ihtimalle cnm. Çünkü bi kere muayeneye gidince 10 gün snra gittiğnde muayene ücreti almıyolar özelde olsa hastanede olsa farketmiyo bilerek fazladan çağırıyo bence kontrol etmek amacı olsa 10 günü geçirmedem çağırır ücret almaz
Wishuponastar Kghkflfk ben de açıkçası çok sık gitmek istemiyorum artık. İlk zamanlar heyecandan, mutluluktan gitmek istiyordum hep ama artık 2 haftada bir gitmeyi gereksiz görüyorum. Teşekkür ederim yanıtlarınız için.
Baloncuk41 Ayda 1 gidiyorum ilk ayda sadece kalp atisini duymak icin 2 kere gittim o kadar. Genelde öyle diye biliyorum 2 haftada bir haftada 1 son aya gelince gidiyoduk sanki doktor niye o kadar sık çağırıyo ki acaba 🤷🏻♀️
Wishuponastar Baloncuk41 gerek yok bence de. Doktora söyleyeceğim bakalım ayda 1 gelmek istiyorum artık diye. Gelmen gerek 2 haftada bir diyeceğini sanmıyorum aslınsa.
Kghkflfk Wishuponastar özellikle 2 kere gelmeni istiyorsa doktora bunu belirterek kontrol yazdırır mısınız her gelişmde ücret alıyorlar deyin belki doktorun haberi bile yoktur
Nurgullmom Wishuponastar Ben 27.haftaya giriyorum ayda bir cagriyo doktor ama kendim dayanamayip 3 haftada bir gidiyorum yine 🤭😂 2haftada bir cagirsa yine giderim icerde ne durumda cocuk cok merak ediyorumm 🤗🤗
Wishuponastar Nurgullmom çok tatlısınız ben de o yüzden hiç şikayet etmiyordum bu durumdan önceden aslında. Ama sigortamdan annelik teminatım azalmış ve böyle 2 haftada bir gitmeye devam edersek diğeri gidişlerim ücretli olur. Üstelik yüksek ücretli bi hastane. O açıdan ayda 1 gitmeyi mantıklı buluyorum. Zaten doğum ücreti de çok yüksek ne yazıkki :( annelik teminatındaki tutar da karşılamayacağından biz ödeyeceğiz. O açıdan en azından gereksizse haftada 2 kez gitmeyim bari diyorum.
eslemeslem Wishuponastar doktorum 4 haftada bir gel diyor ama ben kendimi kötü hissedince gidiyorum 32 haftalık oldum doktor herşey normal dedi nst falan bakmadı çalışır raporu istedim verdi bi dahaki sefere 36 olunca gel dedi 😂 ben de anlamadım 32 ye kadar ayda bir yeterli 32 den 36 ya iki haftada bir 36 sonrası her hafta diye biliyordum
Nurgullmom Wishuponastar Tesekuur ederiim 😘🥰 Ben devlet hastanesine gittigim icin sorun olmuyo para ödemiyorum zaten pandemi döneminde devlet hastaneleri daha özel gelmeye başladi bana sira beklemiyorum direk muayene olup cikiyorum doktorumda iyi denk geldi cok sukur 😇 sadece özeldeki ayrıntıli işler yok onlarda bu dönemde olmasin artık insallah dogumumda rahat geçer devleti sectigim icin sikayet etmem😇
Hacer26 Sorun varken 2 haftada 1 gidiyordum, suan normale döndüm 3 hafta da 1 gidiyorum.Drum ayarlıyor bebisle görüş günlerimi.18. Haftadayim.
Wishuponastar Ozgesapmaz hangi hastane ve hangi doktor acaba? Bu arada diyetisyenmişsiniz. Ben bu ara çok acıkıyorum iştahım baya arttı. Siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz? Ben mecbur yiyorum vücudum istiyor diye düşünerek. Tabi sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. Sizin böyle durumlarda ne yaptığınızı merak ettim. Yanıtlarsanız sevinirim. 💐