Ruyasusam Wishuponastar Özele gidiyorum ilk 2 ay çok sık gittim her hafta çağırıyordu doktorum sonra 3 hafta rutinine geçtik 😍
MercimekveAnnesi16 Wishuponastar ben maşallah 1.5 ayda bir gidiyorum kafayı yicem beklerken bi hafta geçmiş kalmış 4 hafta yok bi hafta daha geçti ne kadar kaldı diye ama bu sefer söylücem artık doktora 4 haftada bir de iyi de 6 hafta nedir ya geçmiyor geçse
Ruyasusam 2inciannelik Ultrason hergun girilse bile zararlı değildir. Radyasyon yok benim kuzenim radyolog. Ultrason ses dalgalarıyla ölçüm yapıyor. İçiniz rahat olsun 😉
2inciannelik Ruyasusam ben de tıbbi görüntüleme teknikeriyim 😁yurt dışında bile sık sık girilmiyor ultrasona 🤷♀️
Ruyasusam Zyneepemree kıyamam doktor da şaşırmış ne diyeceğini 😃 kolay mı hamilelik hormonlu hatunlarla uğraşmak 😂
2inciannelik Ruyasusam 2 hamilelik yaşadım sürekli doktora gidip geliyorum doktorum da pek önermiyor . Radyasyon kadar etkisi zararı yok orası doğru ama çok sık ultrason önermiyorlar . Yurt dışında sadece 3 defa gebelik kontrolü yapılıyor .
MS92 Wishuponastar Bu aylarda normal olan 30 35 günde bir gitmek. Bende özele gidiyorum. Doktorum her şey yolunda diğer ay görüşürüz diyordu. Şimdi 37 oldum. 34′ten sonra her hafta gitmeye başlıyorsunuz zaten.
Reyhandmrl Wishuponastar özele mi gidiyorsunuz . Ben riskli gebeyim devlete gidiyorum üç haftada bir çağırıyorlar . Normalde risk yoksa ayda bir çağırırlar diye biliyorum . Ben ilk başta özele giderken üç haftada bir çağırıyordu doktor .
Wishuponastar Reyhandmrl evet özele gidiyorum. 2 haftada bir fazla geldi. Başka bi arkadaşım 3 ayını doldurduktan sonra ayda 1 kez gitmeye başlamış. O açıdan sorguladım ben de bu durumu.