Doga_77 Merhaba caanım anneleer 🤗 hamilelikte saçlarını boyatan oldu mu aranızda ? Kaçıncı ayda boyattınız ?
Cansu26 Doga_77 ben boyattım 35 haftalık hamileyken sadece dip boya organik ve açık havada hava akımı olması çok önemli imiş solumamak lazımmış ama beyazlarım kapanmadı 😭😭fazla
ilgin22 Doga_77 37. Haftadayım 2 gün önce boyadık annemle normalde ombre istiyordum ama kızıl olduğu için olmadı bende kahveye boyadım artık 1 seneyi geçti boyamıyordum 😂
Doga_77 2525_zyno 6 aylık olduğunda doktorlar izin veriyordu sanırım. Ama köklü bi değişikliğe ihtiyacım var o kadar beklemek istemiyorum😄 hormonlarım tavan yaptı sanırım
Lulemom 24+4deyim. Diplerim ağzıma kadar geldi 😄 ama boyatmadım. Boyatmayı da düşünmüyorum 🤔 bişi olmaz belki ama gerek yok. Aklım takılı kalacağına böyle gezerim daha iyi
Doga_77 Lulemom 17. Haftamdayım ☺️ Deli gibi saç boyatmak istiyorum, nedendir bilmem. 🤷🏼♀️Aşermek gibi bişey oldu 🤦🏻♀️ kontrole gidip doktora söylemek için gün sayıyorum, uygun görürse boyatmayı düşünüyorum sizlerden de fikir almak istedim🤗
Papatya-34 Doga_77 bende sormuştum 5 aylık olunca boyat dedi şuan 20 haftalığım bayramdan sonra hemen gidip boyatıcam 🤣🤣
sinemduran_22 3 ay bittikten sonra boyattim doktorumun izniyle tabi tam diplerime bi işlem uygulatmadim ombre yaptirmistim
Doga_77 sinemduran_22 ben daha önce ombre yaptırmıştım onda bi sakınca yokmuş ☺️ ama tamamen boyatmada bazı doktorlar izin vermiyor 🤦🏻♀️ bakalım benim doktorum ne diyecek 🤷🏼♀️
Firdevs1999 Doga_77 aynen erken boyattım şu anda boyatmak isdiom 39+6 hafdaliğiz yada doğumdan sonra boyatiyim diom 36 hafdalikken saçımı kesdirdim bide
Doga_77 Papatya-34 benden 3 hafta öndesiniz🤗 aslında kullanacağım boya bitkisel, tabi ne kadar bitkisel bilemiyorum 😄 saçlar çok çabuk uzuyormuş 🤷🏼♀️ dipler geldiğinde tekrar boyatabilecek miyiz 😄 daha boyamadan ilerisini düşünüyorum. 🤦🏻♀️
Doga_77 Cansu26 ben saçlara beyazları çok yakıştırıyorum 🤗 farklı bi havanız oluyor ☺️ çok rahatsız oluyorsanız eğer beyaz kapatıcı spreyler var, dışarıya çıktığınızda kullanabilirsiniz🤗
Papatya-34 Doga_77 doğuma kadar beyazlar daha az olmuş oluyor doğurduktan sonra zaten evde olunca bir süre gider önemli olan şuan 🤣 doktor beyaz şaçlar şimdi moda oldu diyor ama olmuyor 🤣
_merveksk Doga_77 Ya işte cesaret edemiyorum ki batili inançlar varya herkes diyor kestirme sicaklarda başladi gerci şurada 1 ayim kaldi doğumdan hemen sonra kestiricam😭
Cansu26 Doga_77 hamilelik öncesi anneme almıştım denemek için o spreylerden bana daha zararlı gibi geliyor saç derisine yapışıyor kokusu dokunuyor bana beyazlar da kapandığı kadar napim zaten az kaldı doğumuma 🥰