tubatayfun PamukAnne bizim burda dinletmiyorlar sadece gosteriyorlar evet bebegin 1 normal guzel gelisiyor kesenin ortadinda duruyor ikincisi bi tik daha ufak kesenin kosesine saklanmis 😊😍❤❤
Baharymk EceKasapMom sezeryan olanlar yazıyo ya hani salı günü doğurucam fln die nası kıskanıyorum deli oluyorum 😁😂
EceKasapMom Baharymk ben de soranlara bilmiyorum diyorum sonrasında bana bi sinir geliyor 😂😂 gerçekten bilmiyorum çünkü
Asafff 29+2 erkek bian önce kavuşmak istiyorum ama hala çok var hiç vakit gecmiyor agrılar uykusuzluk sonu güzel olacak inşallah hepimize Allah yardım etsin
srp123 Rabbim tüm annelerimizi korusun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı 🙂
Bernaaa 10+2 haftalık hamileyim,cinsiyetini tabiki daha öğrenmedik😁 1tane oğlum var bakalım şimdi ne olacak...ama galiba bu yıl erkek yılı,2009da oğlumu doğurduğumda da erkek yılıydı😁😁😁
Burcusamet FerhanSerkanEilmez kendini gosterirmi acaba ogrenebilirmiyim cinsiyetini cok merak ediyorum☺
srp123 Burcusamet valla benimki göstermişti erkek bebek önce gösterir derler hayırlısı olsun inşallah
Neslli Benim bu 8. Hamileliğim eğer kucağıma alırsam ilk bebeğim olucak onca tedaviden sonra kendiliğinden oldu mucize gibi rabbim olmayan herkese nasip etsin 🙏🏻🙏🏻