Gulsum51 VesileOztrk 20.haftada anca belli olmaya başladı şuan 33 haftalık hamileyim hemşireler bile şok oluyor neredeyse doğuracaksınız göbeğiniz ufacık diye iyi endişeleniyorum doktora soruyorum çoğu zaten sığıyor demi bebeğim dar değildir orası diye 😂😂
Zezz ikincimucizemmmm benimde kocanan gobegim var bide midem gastirit ve reflu var oyke sisiyorum ki olcem saniyom
milla-s VesileOztrk yok ya devasa dediğim o kadar da değil aslında ama genel olarak zayıf bir insansanız ve normalde göbeğiniz yoksa size devasa geliyor😂 yoksa işyerinde bilmediği için görünce kilo mu aldın diyenler de var hala😂😂
Ilkayy VesileOztrk ister tabi istemez mi insan biraz çoktan sonra hemen geçiyor zaman büyür merak etme benim karnım büyüdü kalçalarım çatladı o yönden kötü benim için 😂
hamileana VesileOztrk benim ilk hamileliğimde de ikincide de 7. Aydan sonra iyice kendini belli etmeye başladı
VesileOztrk hamileana Masallah baya geç cikmis ama sizin için daha iyi 🥰 Hareketlerde o aya kadar zorlanmamissinizdir ☺️
AhahHbzhz VesileOztrk ilk hamileligimde toplam 8 kilo ile doğuma girdim şuan 16 haftayım 5 kilo aldım bile 😂