Ays0 VesileOztrk https://www.hizliresim.com/6iy71b evet ilk gebeliğim ve tek bebek var içeride inanmasi çok zor olsa da burada 23 haftalık 😂 benim normalde göbeğim yoktu ama yemek yer yemez siserdim herkes iç karnın dar derdi demek ki doğruymuş çünkü taa 8 haftalık minik bir göbek oldu, gaz ödem gidecek o dediler aksine gitmedi sonuç malum 😂
VesileOztrk Ays0 Ooo maşallah canim gerçekten cikivermis, ama kilodan da kaynakli bak, zayif bayanlarda hemen hoooop göbek cikiveriyo 😂 Seni görseler disarda doguracak bu derler 🤪
Mom726272 VesileOztrk 17+6 artık karnın farkediliyor diyor çevredekiler. 12 haftalıkken gazdan 6 aylık gibi duruyordu ya 😅 😅
VesileOztrk Mom726272 Vallah tam olarak benimde öyle iste yemek yiyince çok fena onuda gizlemye calisiyorum normal içinde bebek olan bir karin degil yani 🤣🤣
Ays0 VesileOztrk ahaha teşekkür ederiz 🤗 şimdiden doğum yakın mı diyorlar yok daha 6. Ayın içinde diyorum o zaman kesin çoğul gebelik diyorlar ikna edemiyorum 😂😂 bir yandan çok güzel bir yandan çok yorucu mesela yatarken düz kalkmam vs çok zor top gibi dönüp kalkıyorum, eğilmek zorlaştı falan 🙈
VesileOztrk Ays0 Bizde iste ciksin diye merakliyiz ama aslinda ne kadar gec o kadar iyi rahat hareket etmek için 🙊
busraslan1 VesileOztrk 20 den sonra çıkmaya başladı. Her hafta biraz daha belli oluyor 24 üm şuanda 🌺
Ays0 VesileOztrk Gece bazen yataktan kalkarken eşim uyku sersemi sırtımdan destek veriyor bir yandan korkuyorum da bir gün destekliyorum diye yataktan atacak diye 😂
MDT VesileOztrk kişiye göre değişiyor canım. İç karnın büyük olmasıyla alakalıymış. Sanırım benim iç karnım çok olmasa da biraz büyük. İnsan karnı büyüyünce hamile olduğumu daha çok hissediyor evet ama bütün hareketleri de kısıtlanıyor, ağırlaşıyor o yüzden bir an önce büyüsün diye sabırsızlanma illa ki büyüyecek.
VesileOztrk MDT Bencede öyle 🙏🏼 Ne kadar geç o kadar iyi dedigin gibi hareket etmek cok zorlasiyor sonrasinda
MeryemKskin 15 haftalığız kendini belli etmeye başladı ben burdayim diyor🐣😂Yine de sanki 9 aylıkmış gibi dönerken destek aliyorum psikolojik sanirim🤷♀️😂
hunilianne VesileOztrk benim 20 haftalıkken bile hiç belli olmuyordu 😀 şimdi bile görseniz 30 haftalık demezsiniz içeri doğru büyütüyorum ben🙈😊