Nurayademir Huzurmelegim_28 bn de 7.ayımdayım ya alırım herhlde zmnla ıkı ay var dgumuma dktorummsorun gormedı bebişim kilo alıyor ya bnm için önmli oln o ☺️
Huzurmelegim_28 Nurayademir aynen öyle bebek kilo alsınn da benim doktorda haftasına göre uyumlu dedi ne kilo ne boy bişey demedi bidaki ay öğrenicemm
Nurayademir Huzurmelegim_28 aynen cnım sağlıklı olsunlar her şey yolunda olsun o yeter doktorun iyi dedyse problem yok ☺️🤲🏻
Yaprakdokumusever Bahargzydn ilk 4 ay hiçç kilo almadım sonrasında ayda 2 şer 3 er kilo almaya başladım şuan 36.haftamda toplamda 11 kilodayım doğurana kadar en fazla 15 i görürüm son ayda artık haftada 1 kilo alıyorum 🤭
Emel_Sezgin Bahargzydn bende 9haftalık im canim sürekli tatlı istiyor. Kilo da almadim hep aynıyım şuan da… İlerleyen zaman larda aliriz kiloları heralde..
AkdenizBeyza 62 kiloydum hamile kaldığımda şuan 23+3 olduk. 68 kiloyum 6 kilo almışım. Ama her hamilelik aynı olmuyor ilk hamileliğimde 58′le hamile kalmıştım 80 falandım doğuma gittiğimde arada dünyalar kadar fark var 😂😂 ama 8. Aydan sonra hızla kilo almıştım
perilice123 Zhraaltun benim de 16 hafta aynı şekilde ama bende şöyle bir şey oluyor haftamız yakın acaba sizde de oluyor mu diye merak ettim. Günden güne bazen tartıda 1 kilo oynuyor. Dün sabah 53.1ken bu sabah 54.1 çıktı mesela niye böyle oldu anlamadım.