Bahargzydn Kızlar merhaba 🤰🏻🤗 gebelikte kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız ve varsa beslenme önerinizi yazarmısınız ben 9 haftalık hamileyim ve aynı kilodayım canım hiç birşey yemek istemiyor 🙄🙏🏻💐
EceZ Bahargzydn 18. Haftadayım 2 kilo aldm ☺️ En başından beri hiç bulantım olmadığı için kilo verme evrem de olmadı 🙂
Huzurmelegim_28 Dila71 benimde öyleydi bide zorluyorlar ye neden yemiyosun diye evdekilerde yee diyordur ama yiyemiyorsunn şimdi 26.hafta oldumm şimdi normal iştahım yiyorumm seninde açılcakk
Zeynep_18 Bahargzydn ilk haftalarda öyle olur sonra minnoş yedirmeye başlar merak etme, 7 de onun hareketlerine uyandım büyük ihtimalle acıktı😁 31+3 üm 11 kilo aldım😬
Nurayademir Ben de 29.haftya girdim kilo almadım henüz hamile kaldıgım kilodan verdim 4 kılo ama kılolu bi insanım ondan sanırım bi de bulantılarım oluyordu
Huzurmelegim_28 Nurayademir ben de kusmaktan ilk başta kilo verdim 26hafta oldum sadce 3 kilo almışımm normal dedi bende kiloluyum ve çok kilo alcam diye korkuyodumm ama yeni başladı artıkk
Dila71 Huzurmelegim_28 ay evet bide yemiyosun çocuk küçük olacak diyen bir grup var 🤦 bezdim onlardan resmen. Sizin kaçıncı haftada açıldı iştahınız
Nurayademir Huzurmelegim_28 bn de 7.ayımdayım ya alırım herhlde zmnla ıkı ay var dgumuma dktorummsorun gormedı bebişim kilo alıyor ya bnm için önmli oln o ☺️
Aysekoroglu Huzurmelegim_28 bende kiloluyum 30 haftalık oldum 5 kilo verdim bundan sonra alırmıyım bilmiyorum çünkü nasıl oluyorsa vermeye devem ediyorum 2 ay içinde de alsan bile en fazla verdiğin kiloyu alırsın diyo sağlık ocağındaki hemşire falan
Bebekhemsiresi-1 Bahargzydn 19+0 hafta olduk 1 kilo civarı almışım bulantı kusmam çok olmuştu 4-5 gündür yok bakalım 🧿