Babyjo Mavi87 benim kız tam bir sinirliii teyzesiii boyle elimi koydugum an basliyor ittirmeye nereye koyarsam orayi ittiriyor hatta sadece beni degil babasini her muaynede doktoru ahhhh bi dogsada ittirdigi o ayaklari popişi isirsammm😍
Mavi87 prensimgeliyor Amiiin inşallah. Ben 2buçuk sene bekledim, burada hep çareler aradım. Beklemenin istemenin nedemek olduğunu çok iyi biliyorum. Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah 🙏🏻💕
Krizantem_ Mavi87 Bizde 35 haftaligiz o sivrilik göbek deliğimi delecek yakında 😂 ya dirsek ya diz🥰 arada poposu geliyor elime top gibi 😂 bunu yazarken yine sivri darbeler yedimm🙈🙈🙈
Mavi87 Krizantem_ yaa of yerim ben onu tam pamuk. Çok büyük sevgim var benim bu minnoşlara yaa 🥰 yeri daraldıya ittiriyo resmen
Mavi87 prensimgeliyor hayır canım kendiliğinden oldu. Tüp bebek yaptıracaktık 1 ay sonrası gerek kalmadı şükürler olsun 🙏🏻
54_kubra Mavi87 ay çok şükür varlıklarına. Çok güzel birşey çok mutluluk verici 🤰 hamdolsun 🤲 bahsederken bile heyecanlanıyorum 😄 popişini yediğim diyorum 😁😁😁 doğunca ısırcam bacaklarını poposunu 💕
Mavi87 54_kubra yaa ne güzel içten bir cevap 😍 evet , uyuduklarında uyansın diye dört gözle bekleyenlerden olacağız sanırım 😍😍
Mom54544 Mavi87 Ya 16 da pıt pıt biseyler oldu ama neydi bilmiyorum göbek deliğimin ust kisminda sol tarafa doğru bisey olmuştu 😂