Saribebek vuslatim34 Ayy inşallah inşallah. 4 yıldır bekliyorum inşallah bu ayın yüzü suyu hürmetine Allah bana da vermiştir bebiş
dakpinar- Saribebek amin çok sağol ♥️ Adet ağrısı gibi karın ağrısı ve göğüslerimde hassasiyet oldu bunlar benim adet dönemi belirtilerim zaten aynıymış yani 😍
Mbuglem Saribebek bende 5 gün gecikmemde gece 9 da yapmıştım gebelik testini adet günün geçtiği için yaptığın saat yediklerin içtiklerin fark etmez 😀 ay çok heycanlı inşallah rabbim çifter çifter vermiştir 💜💜
GulcanDongel benim bi gun geçti yaptım akşam 5e dogru çıktı hemen, varsa her türlü çıkıyo ben bide yemek falan yemiştim su icsenizde icmesenizde yemekte yeseniz eger varsa çıkar yoksa çıkmaz.
Dolunayimiz Ben 3.gün ilk idrarımla yapmıştım pozitifi gördüm sizi çok merak ediyorum hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Mevldee Saribebek erken gebelik testi yapabilirsin canım artı med diye bi marka vardı sanırım o iyiydi
Aybukemine Cansu_okan Benimde adetim 15 gun falan gectiginde çıktı polikistik over sendromu var bende. Çıkar çıkmaz gidip kan testi yaptırdım 67.1 çıktı. Geç döllenme mi acaba, çok düsük geldi deger o kadar gecikmeye. Sizin kaç çıkmıştı?
Cansu_okan Ben bilmiyorum cnm ya bn korona olduğum zamn öğrendim hamile olduğumu Dr dedi eve gelip hatırlamıyorum o yüzden ama bnde geç dölenme oldu Dr demişti bebek geç döllenme olumuş diye 💙
Sema2019 Saribebek kiyamam 😔😔😔😔 ne çok ağladım o testlerin üzerinde hala da devam ediyor imtihanim Rabbim selametle nasip eylesin bana size ve bütün isteyen muslumanlara hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip eylesin inşaAllah 🤲😔😔