Saribebek metehaninannesiii adetim 10 gün geçti. Zaman olarak ne zaman yapmalıyım ramazan da olduğumuz için sabah erken doğru çıkar mı
Saribebek minipanda Adetim 10 gün kadar geçti . Zaman olarak ramazanda olduğumuz için doğru sonucu ne saat kaç gibi alırım
dakpinar- Saribebek adetim 3 gün geçince sabah ilk idrarla yaptım pozitif çıktı bence çoktan belli olur yarın sabah yapabilirsiniz 😍
Aybukemine Cansu_okan Benimde adetim 15 gun falan gectiginde çıktı polikistik over sendromu var bende. Çıkar çıkmaz gidip kan testi yaptırdım 67.1 çıktı. Geç döllenme mi acaba, çok düsük geldi deger o kadar gecikmeye. Sizin kaç çıkmıştı?
Mbuglem Saribebek bende 5 gün gecikmemde gece 9 da yapmıştım gebelik testini adet günün geçtiği için yaptığın saat yediklerin içtiklerin fark etmez 😀 ay çok heycanlı inşallah rabbim çifter çifter vermiştir 💜💜
Mevldee Saribebek erken gebelik testi yapabilirsin canım artı med diye bi marka vardı sanırım o iyiydi
dakpinar- Saribebek amin çok sağol ♥️ Adet ağrısı gibi karın ağrısı ve göğüslerimde hassasiyet oldu bunlar benim adet dönemi belirtilerim zaten aynıymış yani 😍
Saribebek vuslatim34 Ayy inşallah inşallah. 4 yıldır bekliyorum inşallah bu ayın yüzü suyu hürmetine Allah bana da vermiştir bebiş