Merveee34 Kızlar ilacım var sanıyordum bitmiş suan elimde hiç yok ilk defa içmeden yatacağım . Yarın beni nasıl bir gün bekliyor hiç bilmiyorum çok korkuyorum 🤪
kukiveannesi Merveee34 oovv gözünü korkutmayım ama ben bi kere içmediğimden tuzlu çubuğu bile geri çıkarmıştım 😬 ama şimdilerde biraz daha iyiyim teke düşürdüm prilamı 19 hata olduk inşallah kolay geçer 🌸
Minnosunannesiii Merveee34 canım valla ilk haftalar içmeyince mafoluyordum ama 31 den sonra bir gün içmeyince beni idare ediyordu ikindşye kadar ama sabaha uyanır uyanmaz içerdim
Hilall35 Merveee34 canım bende iki gün onc3 unuttum içmeyi ertesi gün akşama doğru midem bulanmaya başladı ağır yemek yememeye çalış ama.bir an önce aldır ilacını ben dayanamıyorum ilacım olmazsa 20 haftalığa geldim 😔
Merveee34 kukiveannesi ya insAllah 🤲🏻😞 zaten bitek sabah kahvaltı yapabiliyordum ilaç sayesinde tüm gün o ayakta tutuyor beni . İnsAllah çok kötü olmam yarın ilk işim gidip almak olacak ama içtiğim anda fayda etmiyor 12 saat beklemek gerekiyor 🤔 yandım desene 🤭
Merveee34 Minnosunannesiii ben Akşam yatmadan 2 tane içiyorum sabah çok güzel kahvaltı yapıyorum o bütün gün tutuyor beni . İnsAllah sabahtan kötü olmam ya 😞
Merveee34 Hilall35 sabah ilk işim almak olacak canım . Zaten normalde de yemek yiyemiyorum daha hafif şeyler yaparım yarına artık .. kahvaltı yapsam o bana yeter
Miranannesi Merveee34 eşiniz nöbetçi eczane baksın netten izin veriliyor hamile olunca ilaç ve hastane için
Aysenurctn32 Merveee34 ben dün içmeyi unutmuşum kabus gibi uyandım sabah hemen attım ama öğlene kadar çektim acısını. Her an kusacakmış gibiydim..
Ays0 Ben de icmeyi unutmuştum ertesi gün bir baktım ki hiç bulantı yok meğer kesilmiş ben de ilaçtan diye devam ediyordum
Merveee34 Miranannesi baktık canım çok uzakta ya bide mesaiye kaldı yorgun düştü kıyamadım kaldırmaya
Kct2503 Bende 1 gün içmedim ama günüm zehir oldu 3 gündür içiyorum ve tam olarak hala iyi gelmedi ara ara bulantı yapıyor yine yarın falan daha iyi gelir
Serenibo33 Dünden once ki gece ıcmeyı unuttum dun ne kahvaltı edebildm ne bışe içebildm safra cıkarmaktan mahvoldum. Dun gece ıctım bu Sabh kahvaltı edebildm zaten bı kahvaltı edebiliyorm sonrası yok
Merveee34 Serenibo33 bende aynıyım canım akşam 2 tane içtiğim zaman sabah çok iyi oluyorum çok güzel kahvaltı yapıyorum bütün gün yetiyor bana