Susamtanem2 daha bugün gittim bu 2. Gidişim ilk gidişime göre çok daha ilgili ve alakalıydı gerçekten resmî bir insan ama bence resmiyet iyidir . Beslenmeme varıncaya kadar dikkat etmem gereken her şeyi söyledi. Bebeğimde kordon dolanmadı vardı çok şükür düzelmiş . Ben kordon dolaşmasından dolayı sezaryen mi olurun diye sordum ilk bana hayır 37. Haftada çatı muayenesi olmadan buna karar veremeyiz dedi .kordon dolaşmasında Bile normal Doğum yapılabilir çatın uygunsa pozisyonu uygunsa diye söyledi. Çok ilgiliydi ben çok memnun kaldım. Onunla devam edeceğim . Ayrıca normal Doğum yaptırıyor size öyle denk gelmiş demek ki 🤷🏻♀️ Çünkü ben duydum normal doğum yaptırdığını hatta yapan birisiyle konuştum çok memnun kalmış. Bu tarz şeyler biraz da nasip meselesi. Bence ille normal diye de diretmemek lazım. Kardeşim normal diye diretti ben Doğumda bebek zorlandı kalp Atışı yavaşladı 15 gün küvezde kaldı solunum desteği aldı. Sezeryan istemiyorum diye diretti çok pişman oldu bence gerek Yok önemli olan bebeğim sağlığı . Sonuçta doktordan daha iyi bilemeyiz