Aysenurctn32 Gamze_23 sarmayı dolaba attım pek beğenmedim ama sigara böreği sarıp daha önce de atmıştım çıkarıp çıkarıp kızartıyordum yine sigara böreklerinden atmayı planlıyorum. Onun haricinde yanına bir kekle kısırla çayla veririm zaten çocuklu insanlar olucaz çok bir şey beklemesinler.
Ceydaaaa Hiç bişey koymadım buzluga annem yanımda sagolsun yardımcı oluyo dogumdan sonra da misafir kabul etmeyeceğim
2626262782ayse Blablabla canım elmalı pastayı sadece hamur halinde hazırlayıp yağlı kağıtta donduruyorum direk hamur atıyorum diğer tüm kurabiye ve poağça ları pişirip sıcağı çıktıktan sonr abuzluğa atıyorum çıkardığında mis gibi zaten taptaze afiye t olsun
Ys35 Sigara böreği patatesli Gül böreği haşlanmış nohut fasülye starbuck kurabiye çörekotlu kurabiye mozaik pasta limonata için limon ve portakal attım sarma ve köfte atacağım inş. Onlar kaldı
Mom0891 Gamze_23 içli köfte kurabiye (2-3 çeşit) revani elmalı tart Börek poğaça bunları koymuştum ☺️
Huzurmelegim_28 Gamze_23 aksine bütün buzluğu boşalttım temizliycemm hiç bişey bırakmadımm birşeyler alıp koymam lazımm
Semy sehri_hzr mesela biber kaldı diyelim yemeklik doğrayığ atıyorum. Maydanoz ıspan dereotu Hiçbir şey olmuyor. Pratik oluyor aksine